Σεμινάρια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης σε θέματα ισότητας φύλων και έμφυλης βίας για μαθητές και καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ Σερβίων

 

«Όταν η αρρενωπότητα γίνεται τοξική» ήταν ο τίτλος του επιμορφωτικού σεμιναρίου βιωματικού χαρακτήρα απευθυνόμενο σε καθηγητές και καθηγήτριες, που πραγματοποιήθηκε στο 1ο ΕΠΑΛ Σερβίων τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023. Η κοινωνική λειτουργός του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Κοζάνης κ. Σερσέμη Παρθένα μέσω βιωματικών δραστηριοτήτων, ομαδικών εργασιών και συζητήσεων ανέπτυξε το θέμα.

Η εν λόγω επιμόρφωση έρχεται ως επιστέγασμα μιας σειράς επιμορφωτικών συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν στο 1ο ΕΠΑΛ Σερβίων ξεκινώντας από τους μαθητές /-τριες ανά τμήμα στη διάρκεια δύο επιμορφωτικών εβδομάδων. Οι συναντήσεις είχαν τη μορφή βιωματικών εργαστηρίων και επικεντρώθηκαν σε θέματα έμφυλης βίας και ισότητας των φύλων.

Ευχαριστούμε την κ. Σερσέμη για την άρτια παρουσίαση και τη συνεργασία της, καθώς και για το έργο που εκείνη και οι συνάδελφοί της προσφέρουν στον Ξενώνα του Δήμου Κοζάνης.

Ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Σερβίων

Κυριάκος Μ. Τσολακίδης

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Σεμινάρια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης σε θέματα ισότητας φύλων και έμφυλης βίας για μαθητές και καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ Σερβίων

  1. Μία ισότητα υπάρχει : έναντι των νόμων !

    Η ανδροποίηση της γυναίκας και η θυλεοποίηση του άνδρα είναι εκφυλισμός !

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.