Αρνητικές θερμοκρασίες και ολισθηρό οδόστρωμα τις πρωινές ώρες της Κυριακής – Παγίδες για τους οδηγούς -Δείτε βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες παρατηρήθηκαν τις πρώτες πρωινές της Κυριακής 29 Ιανουαρίου , δημιουργώντας ένα λεπτό στρώμα παγωνιάς στους δρόμους, με αποτέλεσμα  να είναι ολισθηρό το οδόστρωμα και ιδιαίτερα επικίνδυνο για τους οδηγούς.

Στους -4 βαθμούς Κελσίου ήταν η χαμηλότερη θερμοκρασία που καταγράφηκε στην Πτολεμαΐδα το πρωί της Κυριακής , ενώ στην Κοζάνη -2 .

Οι αρνητικές θερμοκρασίες που καταγράφηκαν είχαν σαν αποτέλεσμα να δημιουργήσουν “παγίδες” για τους οδηγούς που κινούνται στην ευρύτερη περιοχή .

Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι οδηγοί που κινούνται κατά κύριο λόγο στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας, αφού

σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις οι αρνητικές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες με το ενδεχόμενο χιονοπτώσεων.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του KOZANILIFE.GR , στο δρόμο Κοίλων-Κοζάνης το οδόστρωμα έχει καλυφθεί από ένα λεπτό στρώμα παγωνιάς, με σημεία πιο έντονα, γεγονός που το κάνει ιδιαίτερα επικίνδυνο για τους οδηγούς που κινούνται στην περιοχή .

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.