Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας με τον Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ιωάννη Παρδάλη και τον Αντιπρόεδρο Νικόλαο Μιχαηλίδη



 

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023, με τον Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Ιωάννη Παρδάλη και τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Νικόλαο Μιχαηλίδη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Ένα από αυτά είναι η ενημέρωση των πολιτών της Περιφέρειας σε θέματα τεκνοθεσίας και αναδοχής αλλά και της παιδικής κακοποίησης και οι τρόποι αντιμετώπισής της. Επίσης έγινε συζήτηση για τον τρόπο συνεργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ώστε τα διάφορα προβλήματα που ανακύπτουν κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης των αναδόχων και τεκνοθεσιών να μπορούν να επιλύονται και να αντιμετωπίζονται άμεσα και να ολοκληρώνονται έγκαιρα οι κατά περίπτωση αιτήσεις αναδόχων και τεκνοθεσιών.

Τέλος, συζητήθηκε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα μπορούσαν να συνεργαστούν οι δύο φορείς με σκοπό τη δημιουργία Στέγης Ημιαυτόνομης Διαβίωσης σε όλες τις πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και την ανάπτυξη σε τομείς ψηφιακής τεχνολογίας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας με τον Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ιωάννη Παρδάλη και τον Αντιπρόεδρο Νικόλαο Μιχαηλίδη

  1. Στέλιος Κ,καθηγητης,βολιωτης..

    - Edit

    Απαντήστε

    Διοριστε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό στο νοσοκομειο που το
    εγκατέλειψε η αναλγησια της επιτελικης μπουρδολογιας κι αφήστε τις συναντήσεις για φωτογραφίες.
    Τεκνοθεσία και αναδοχη ναί,αλλά για να υπάρχουν παιδιά,πρέπει να υπάρχουν
    παιδιατροι ,τόσοι όσοι στο πλήηηηηηρες νοσοκομειο της Κοζανης και στα νοσοκομεία ολόκληρης της Ελλαδος!
    Όταν πεθαίνει ένα παιδί,πεθαίνει ο κόσμος ολος!
    Ανύπαρκτες ΜΕΘ παιδιων σε Μαξεδονια,Ήπειρο, Θράκη, Θεσσαλια!
    Ακόμα και το Ιπποκράτειο της θεσνικης στεναζει από την ανυπαρξία ΜΕΘ παιδιων!
    Παραμυθάδες,εεεε παραμυθαδες!
    Και μετα τη συναντηση;
    Σε χασαποταβερνες της περιοχης!
    Τεκνοθεσια και αναδοχή…τι λέτε βρε ,μπερδέψατε την Φινλανδία με την ψωροκωσταινα Ελλάδα,έτσι όπως την καταντησατε!
    Εδώ γεννούσε μια κυρία στο Άργος και στο νοσοκομειο,οι υπεύθυνοι…την
    παρέπεψαν…,σε νοσοκομειο άλλης πολεως,ελλείψει παιδιάτρου!!
    Παραμυθαδες με τα καραγκιοζλίκια σας!
    Με όλον τον σεβασμό στο θέατρο Σκιών και στον Καραγκιοζη!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.