Σε μια φιλική και όμορφη ατμόσφαιρα έκοψε την πίτα του η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας



 

Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας, με την παρουσία μελών και φίλων, έκοψε το απόγευμα του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου 2023, την παραδοσιακή βασιλόπιτα  στην καφετέρια   FLOCA στο πολύκεντρο Πτολεμαΐδας.

Στην όμορφη και οικογενειακή αυτή γιορτή, πραγματοποιήθηκε και η απονομή των πτυχίων στα μέλη που πέρασαν με επιτυχία την 11η σχολή Εθελοντών Διασωστών της ομάδας καθώς και η απονομή των πτυχίων στα μέλη της ομάδας που έδωσαν εξετάσεις και πέρασαν με επιτυχία την εκπαίδευση από την Πυροσβεστική Ακαδημία Ελλάδος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους :

Ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Οικονομικού Δυτικής Μακεδονίας κ.Μακρυγιάννης Μενέλαος

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Δυτικής Μακεδονίας κ.Μαργαρίτης Γεώργιος

Ο  πρώην Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και νυν περιφερειακός σύμβουλος κ.Κάτανας Ηλίας

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Αθλητισμού κα.Πράπα Αναστασία

Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Καθαριότητας & Πρασίνου κ.Κεσκερίδης Χρήστος

Η Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης & των Λαϊκών Αγορών κα.Καΐδου Άννα

Ο εντεταλμένος σύμβουλος Τομέα Πολιτισμού και Τομέα Δημοσίων Σχέσεων & Τουρισμού κ.Καρακασίδης Δημήτριος

Ο Διοικητής της Π.Υ Πτολεμαΐδας Επιπυραγός κ.Ζιώγου Βασίλειος

Την όμορφη αυτή γιορτή της ΕΔΟΠ, πλαισίωσαν με τις ευχές και τα δώρα τους για την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για τα μέλη μας, πολλοί συμπολίτες και καταστηματάρχες της πόλης μας.

Να ευχαριστήσουμε το Κέντρο Αισθητικής της Κεφαλοπούλου Αναστασίας, το Γυμναστήριο «Giannis Mpakalis’ Training Spot», το Ηδύκαρπον της Λούσιου Γλυκερίας, το Ζαχαροπλαστείο «Ρωξάνη», τα βιβλιοπωλεία «Τσαβδαρίδης», «Πάπυρος» και «Φολτόπουλος», τα καταστήματα: «Lonas Concept», «Θύμηση», «Hondos Center», καλλυντικά «Σάκκος», Εσώρουχα «Δέσποινα», Eίδη διακόσμησης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου «Artco Gallery», «Dallinos Beauty», «Metaxa Sport», «Naf Naf», «Benetton», «Κalomenidis Store», «Admiral Sport», «Yiapis Doca Corner», «Παιδότοπος», Κοσμήματα «Στόγια», «EasyFone», «Ένδυση», Είδη κομμωτηρίου της Παπαδοπούλου Στεφανίας, τα φαρμακεία «Δερβενιωτάκη Ελισάβετ» και «Παγιός Χαράλαμπος – Σκούτας Κυριάκος», το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών του Καζαντζή Ιωάννη, το Φωτογραφείο «Matina Zigra Photography”, το κατάστημα Τσάντες- Είδη ταξιδίου της Χαριτίδου Σοφίας και το “Coffee Island”.

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη και τους φίλους της ομάδας καλή χρονιά με αισιοδοξία ευτυχία και υγεία!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.