«Έσβησε» ξαφνικά 26χρονη από τη Φθιώτιδα



 

Συνεχίζονται οι τραγικές ειδήσεις από τη Λαμία. Πριν καλά – καλά συνέρθει η τοπική κοινωνία από το χαμό 35χρονης από το Μώλο μητέρας δύο παιδιών, ήρθε μία ακόμη τραγική είδηση με τον αιφνίδιο θάνατο 26χρονης κοπέλας με καταγωγή από την ίδια κωμόπολη του Δήμου Καμένων Βούρλων!

Η 26χρονη, σύμφωνα με το LamiaReport.gr, ζούσε στη Θεσσαλονίκη, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της και εργαζόταν.

Τη βρήκε νεκρή το πρωί της Κυριακής (22/1) στο διαμέρισμα όπου διέμενε ο αδερφός της που ειδοποίησε ασθενοφόρο, όμως ήταν ήδη αργά.

Στο σημείο μετέβη και πλήρωμα της αστυνομίας που απέκλεισε το ενδεχόμενο τέλεσης εγκληματικής ενέργειας κι όλα δείχνουν ότι η άτυχη κοπέλα έφυγε από παθολογικά αίτια, πιθανότατα από ανακοπή.

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διεξάγει το ΑΤ Τούμπας.

DNews

6 σχόλια στο άρθρο “«Έσβησε» ξαφνικά 26χρονη από τη Φθιώτιδα

  1. Κρίμα,κρίμα,κριμα

    - Edit

    Απαντήστε

    Οι ξαφνικιτιδες του Μπουρλα και του μητσοτακη,που του γλείφει τα εβραϊκά
    Κρασπεδα των ιματιων του.
    Θεός ν αναπαυει τους ανθρωπους,νέους ανθρωπους!
    Κρίμα,κρίμα,κριμα!
    Κι εμείς που κάναμε το εμβολιο;
    Περιμένουμε την ξαφνικιτιδα μας….
    Στην αρχή ο Μπουρλας,ιλουσε για 100 % ,ασφαλές το εμβόλιο,μετά είπε 80%,μετά 70% και πάει λέγοντας και οι συνάνθρωποι μας φεύγουν, φεύγουν για παντα!
    Μόνον,από πέρυσι, σχεδον 10 δασκαλοι και καθηγητες έφυγαν για πάντα απ την περιοχή της Κοζάνης,

    1. Μην αμφισβητήσουμε τα πλαστικά εξαδάκτυλα παγώνια και τους εισαγγελάτους , τα αδύναμα τρωκτικά βγαίνουν να μας κατασπαράξουν.

    2. Υπάρχει βίντεο με τ ανελέητο σφυροκόπημα στον επικεφαλής της Pfizer Αλμπέρτ Μπουρλά τη στιγμή που κατευθυνόταν στο συνέδριο του παγκόσμιου οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός. Oι Εβραίοι δημοσιογράφοι, Έζρα Λεβάντ και Αβί Ιεμίνι, άρχισαν να του κάνουν ερωτήσεις. Ο Μπουρλά αρνήθηκε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις.

      ερωτήσεις π.χ.
      – Ανησυχείτε για τη μυοκαρδίτιδα;
      – Τι γίνεται με τους ξαφνικούς θανάτους;

      – Με ποιον συναντηθήκατε εδώ κρυφά;
      – Θα αποκαλύψετε με ποιον συναντηθήκατε;

  2. Ένας γιατρός να μιλήσει για της ξαφνικιτιδες!!!!! Άλλα πως να μιλήσουν,αφού προσκύνησαν το πειραματικό εμβόλιο του μπουρλα!!!!! Ξυπνήστε ρε δεν νοιάζονται. Τι δεν καταλαβαίνετε????? Έρχονται τέρατα αμνοερίφια ανοίξτε τα ζαβα σας ,διαβάστε την Βίβλο της νέας τάξης πραγμάτων που την έχει στο γραφείο του ο Μητσοτάκης Η μεγάλη επανεκκίνηση 10 ευρώ κάνει από τα βιβλιοπωλεία. Ποιος είναι ο Κλάους σβαμπ? Ψάξτε ποιος είναι ο Χαράρι. Τι γίνεται στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ που μαζεύονται για της κατευθυντήριες οδηγίες στο Νταβός? Δεν είναι συνωμοσία είναι πραγματικότητα πλέον. Αλλά πώς να υπάρξει σωτηρία όταν για έναν καφέ η λίγα δεδομένα ξεπουλατε την ψυχή σας .

    1. Great Reset

      oμιλἰα του Ομπάμα προς ‘’τον Ελληνικό λαό’’ λίγα χρόνια πριν, στο Ιδρυμα ‘’Στ. Νιάρχου’’
      «Η δημοκρατία γίνεται πιο απλή όταν όλοι σκέπτονται με τον ίδιο τρόπο, μοιάζουν εμφανισιακά μεταξύ τους, τρώνε το ίδιο φαγητό, λατρεύουν τον ίδιο θεό.»
      Αυτός που μίλησε με τον Μητσοτάκη, αυτός που επικαλέστηκε ο Πιερρακάκη είναι ο θεωρητικός της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και του Great Reset, το “καλό παιδί” του WEF, Yuval Noah Harari,

    2. #Στην πρόσφατη δημοσίευση στο Science Immunology αποδείχθηκε ότι οι επανειλημμένες δόσεις εμβολίου, προκαλούν , αντί της παραγωγής ανοσοσφαιρινών IgG-1 και IgG-3 που έχουν αντιική δράση, την παραγωγή ανοσοσφαιρίνης IgG-4 που έχει ανοσοκατασταλτική δράση!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.