Επίθεση στα γραφεία της Πατριωτικής Ενώσεως στην Κοζάνη

Συνεχίζεται το μπαράζ επιθέσεων σε γραφεία των περιφερειακών οργανώσεων της Πατριωτικής Ενώσεως. Αυτή τη φορά, άγνωστοι, το μεσημέρι της Πέμπτης αποπειράθηκαν με πέτρες να σπάσουν την πινακίδα των γραφείων του κόμματος στην Κοζάνη, προκαλώντας ευτυχώς ελαφρές φθορές.

Η Πατριωτική Ένωση τονίζει ότι η προσπάθειά της δεν κάμπτεται από τις θρασύδειλες επιθέσεις του παρακράτους, το οποίον μόνον την κυβέρνηση εξυπηρετεί και κανέναν άλλον. Θα συνεχίσει απτόητη να αγωνίζεται για τον Έλληνα, την οικογένεια, για την πατρίδα και την Ορθοδοξία.

-ΤΟ-
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ

3 σχόλια στο άρθρο “Επίθεση στα γραφεία της Πατριωτικής Ενώσεως στην Κοζάνη

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ !
    Εθνική αποστείρωση της ελληνικής νεολαίας και εξάτμιση της ιστορικής μας μνήμης, εξευτελισμός και γελοιοποίηση των εθνικών μας συμβόλων και ολοκληρωτική «απόσυρσή» τους. Ονειρεύονται, οι κυβερνώντες όλων των αποχρώσεων, μία Ελλάδα πολυεθνική, πολυπολιτισμική και πολυ-θρησκευτική. Απεχθάνονται οποιαδήποτε μορφή εθνικού και γι’ αυτό επιχειρούν να «καθαρίσουν» την ιστορία.

  2. Εθνική αποστείρωση από παντού, ευκαιρία για το ναζιστικό μόρφωμα !
    Οι ξένοι που αγαπούν την Ελλάδα λέγονται φιλέλληνες, οι Έλληνες που αγαπάνε την Ελλάδα λέγονται φασίστες !

    1. Δοσίλογοι,μαυραγορίτες και συνεργάτες των κατακτητών.Αποβράσματα που θεωρείται τον ευτό σας και πατριώτες.Ουυυυστ!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.