Ανάβουν τις μηχανές τους τα τρακτέρ: Κινητοποιήσεις σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας- ‘Η διέξοδος μας είναι μία και είναι ο αγώνας μας!’

 

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας καλεί όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής να βγάλουν τα τρακτέρ και τα μηχανήματά τους την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 11 π.μ. στις πλατείες των χωριών. Κάλει επίσης όλους τους τοπικούς φορείς και την τοπική κοινωνία να σταθεί στο πλευρό των αγροτοκτηνοτρόφων.

Από την μαζική σύσκεψη που πραγματοποίησε ο Σύλλογός μας στο Αμύνταιο στις 12/01 μέχρι και σήμερα ήρθαμε σε επαφή και συνεννόηση με πολλούς μεμονωμένους αγρότες και κτηνοτρόφους αλλά και με άλλους συλλόγους της Δυτικής Μακεδονίας όπου μεταφέρθηκε το κλίμα του αγωνιστικού ξεσηκωμού.

Την Κυριακή μετράμε τις δυνάμεις μας και βγάζουμε μαζικά τα τρακτέρ στις πλατείες μαζί με όλους τους συναδέλφους μας σε ολόκληρη την Ελλάδα σε συντονισμό με την ΠΕΜ!

Μεσόβουνο 11:00 στην πλατεία

Κομνηνά 11:00 στην πλατεία

Μανιάκι – Φαράγγι 11:00 στον κεντρικό δρόμο προς Φαράγγι (μπροστά στην εκκλησία)

Βεγόρα 11:00 στην πλατεία

Φιλώτας – Πελαργός – Αντίγονο 11:00 στο πάρκο Αγίας Παρασκευής στον Φιλώτα.

Τα προβλήματά μας είναι κοινά! Η διέξοδος μας είναι μία και είναι ο αγώνας μας!

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ανάβουν τις μηχανές τους τα τρακτέρ: Κινητοποιήσεις σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας- ‘Η διέξοδος μας είναι μία και είναι ο αγώνας μας!’

  1. “Όταν ανάβουν οι μηχανές των τρακτέρ,μια κυβέρνηση μητσοτακη πεφτει”
    Ο,τι έγινε το 1993,θα γίνει και το 2023!
    3 και τότε,3 και τωρα!
    3 και απ τον ελληνικό λαό θα….. σε 3 μηνες;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.