Επιστολή του Στάθη Κωνσταντινίδη για τη στήριξη των μηλοπαραγωγών και των ροδακινοπαραγωγών της ΠΕ Κοζάνης



 

 

Με επιστολή του ο βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης ζητάει από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιο Γεωργαντά τη στήριξη των μηλοπαραγωγών και των ροδακινοπαραγωγών.

Σε συνέχεια της από 28-9-2022 επιστολής μου και της πρόσφατης επικοινωνίας μας, για την αντιμετώπιση του οξύτατου προβλήματος που εμφανίστηκε στη διάθεση των μήλων της ευρύτερης περιοχής, η οποία έχει ιδιαίτερα δυσμενείς συνέπειες για τους παραγωγούς μας, παρακαλώ για την επιτάχυνση των πρωτοβουλιών σας για τη στήριξη των μηλοπαραγωγών, ενόψει μάλιστα σχετικών δημοσιευμάτων που αναφέρονται σε μέτρα ενίσχυσης παραγωγών σε άλλες περιοχές. Σας είναι, άλλωστε, γνωστοί οι επιβαρυντικοί παράγοντες στην περιοχή, που καθιστούν επιβεβλημένη την επίδειξη ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα.

Σε εκκρεμότητα παραμένει, όμως, και το ζήτημα της ενίσχυσης των ροδακινοπαραγωγών, μίας άλλης δυναμικής καλλιέργειας της ΠΕ Κοζάνης, στην οποία απασχολείται μεγάλος αριθμός παραγωγών, που έχουν πληγεί σημαντικά τη χρονιά που μας πέρασε, σε συνέχεια μάλιστα των εκτεταμένων ζημιών που υπέστησαν τα προηγούμενα έτη.

Η σημερινή κυβέρνηση έχει αποδειχθεί αξιόπιστος σύμμαχος και αρωγός του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα, στις έκτακτες ανάγκες που διαμόρφωσαν τα ακραία φαινόμενα των τελευταίων ετών, και πρέπει και πάλι να το πράξει, ώστε να υποστηρίξει την ανάταξη του κλάδου, σήμερα που -περισσότερο από ποτέ- η πατρίδα μας καλείται να αξιοποιήσει όλες τις παραγωγικές και αναπτυξιακές της δυνάμεις.

Για τους παραπάνω λόγους, καθίσταται αναγκαία η ανάληψη άμεσων πρωτοβουλιών για τη στήριξη των παραγωγών μας!

 

Με εκτίμηση

Ευστάθιος  Κωνσταντινίδης,

Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης

4 σχόλια στο άρθρο “Επιστολή του Στάθη Κωνσταντινίδη για τη στήριξη των μηλοπαραγωγών και των ροδακινοπαραγωγών της ΠΕ Κοζάνης

  1. Στέλιος Κ,καθηγητης,βολιωτης.

    - Edit

    Απαντήστε

    Δε βαρεθήκατε με τα πολυεπίπεδα ψευδη σας;
    Ποιος πρωτογενής τομεας;
    Γιατί οι αγρότες βγαίνουν στους δρομους;
    Γιατί η ελληνική φέτα έχει στη Δανία 8 ευρώ και στην Ελλάδα
    16 ευρω;
    Πολυεπίπεδη κυβερνηση;
    Κόψτε πολυεπίπεδες βασιλοπιτες και 4οροφες,όσα χρόνια κυβερνατε
    και αφήστε τα παραμυθια!
    Το μόνον που κάνατε 4 χρονια ,ήταν οι πολυεπίπεδες κομματικες συγκεντρωσεις,οι πολυεπίπεδεςνδιακοπες σας στην Αθήνα και τα πολυεπίπεδα φαγοποτια σας!
    Αν αγαπουσατε τον ελληνικό λαό που σας τιμάει με την εναγώνιο ψηφο του,για μια καλύτερη ζωή,δε θα γυρίζατε από βασιλόπιτα σε βασιλοπιτα,θα
    τρεχάτε και οι 4 βολευτες,βολεύτρια,απο υπουργείο σε υπουργειο και
    θα δίνατε μάχες για το καλο του τοπου σας!
    Ούτε πολυεπίπεδη κυβερνηση υπάρχει, ούτε καν κυβερνηση,μόνον το
    στρογγυλεμα των……σας υπάρχει …απ το πολύ φαγοποτι!
    Τώρα, ο υπουργός σας,βρίσκεται σο Κιλκίς,εκεί που το 2012.προεκλογικα,ετοίμαζε ψηφοδέλτια με ρουσφέτια,όσων θα ψήφιζαν Ν,Δ!
    Περισσότερα στο Διαδικτυο,γράψτε τις λέξεις ” τα ρουσφέτια του Γεωργαντα στο Κιλκις- 2012!
    Ποιος πρωτογενής τομεας,πρωτοπλαστοι στον κήπο της υποκρισιας; και αρχαγγελοι του ρουσφετιου;
    Στην Κρήτη,στην ιδιαίτερη πατρίδα του γεννηθέντος,πριν γεννηθεί το ψέμα,
    του Λόγου της Αρχιψευτιας,οι κτηνοτρόφοι πουλάνε τα ζωντανά τους,το βιό τους με τα κυπριά,τα κουδούνια και τα τρικάλια,μιας και δε θα τα ξαναχρησιμοποιήσουν!!!
    Για πρωτογενη τομεα,θα μιλατε με αυτούς…που δεν έχουν δει ζυγούρι και γαλάρα γίδα,δε θα τα λέτε μ σ ανθρωπους που μεγάλωσαν μέσα σε μαντριά με αιγοπροβατα και μέσα σε τυροκομεια!
    Τα παραμυθια σας,στα όνειρα σας και όχι σε ανθρωπους …που τους εμπαιζετε,4 χρόνια τώρα και δε τους αφήνετε, να κάνουν όνειρα για τους ίδιους και τα παιδιά τους και εννοώ τον αγροτικό και κτηνοτροφικο κοσμο!!
    Κόψτε καμια βασιλοπιτα ,κομματικη ,και το φλουρί της ψευτιας σας,σε σας θα πέσει, μεταξύ σας ,τις κόβετε,μεταξύ σας ,τρωτε μοοοοονον τα κομμάτια σας!
    Καλά…πολυεπιπεδα καλαθια

  2. Στέλιος Κ,καθηγητης,βολιωτης.

    - Edit

    Απαντήστε

    Πολλές και καλές δουλειές και τα παιδιά μας ,θα γυρίσουν απ το εξωτερικό ”
    Αυτά έλεγε ο λαοπλανος,πριν τις εκλογές και ο εθνικός κλόουν,ο Γελωτοποιός της ανάπτυξης ειπε” όλα τα παιδια της Δυτικής Μακεδονιας ,με την δίκαιη μεταβαση;θα γυρίσουν πισω!
    Ω πολιτικοί εμπαιχται!!
    Διαβάστε την επιστολή που έστειλαν παιδια της Κοζάνης….που μόλις προχθές,εφυγαν για Αυστραλία,για να αναζητήσουν μια δουλειά ανθρώπινη και με αμοιβή αξιοπρεπη!

  3. κ. Στάθη διάβασα μόλις τώρα κάτι που δεν κρατιέμαι να μη σας το κοινοποιήσω ! Η γνώση είναι δύναμη.
    Να τον χαίρεσαι τον αρχηγό σου και από αυτό το απόκομμα να μη φύγεις ποτέ ! Είναι το μέλλον της Ελλάδας.
    Λοιπόν : ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Χρειαζόμαστε και άλλους μετανάστες στην Ελλάδα !!! Αυτό και αν είναι όραμα !!! Θα χρειαστούν γιά τα ροδάκινα !

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.