Ξεκινούν αύριο Δευτέρα 9 Ιανουαρίου οι χειμερινές εκπτώσεις – Πώς κινήθηκε η αγορά την εορταστική περίοδο  – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα – Το μήνυμα του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης



 
Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR
 
Ξεκινούν επίσημα πλέον τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου οι πανελλαδικές χειμερινές εκπτώσεις που θα διαρκέσουν έως τα τέλη Φεβρουαρίου.
Κατα τη διάρκεια των εκπτώσεων στα εμπορικά καταστήματα της Κοζάνης, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις αγορές του με μεγάλα ποσοστά έκπτωσης που θα βρουν εντός των εμπορικών καταστημάτων της πόλης .
 

Σύμφωνα με την Ελληνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, οι χειμερινές εκπτώσεις θα διαρκέσουν από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου έως και την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου. Την πρώτη Κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων 15 Ιανουαρίου, θα είναι προαιρετικά ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα στην Κοζάνη από τις 11:00 έως τις 16:00.

Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν των εκπτώσεων στις οποίες θα προβούν οι καταστηματάρχες και να κάνουν τις αγορές τους με μειωμένη πλέον τιμή, ενώ μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξουν σε παραπλανητικές εκπτώσεις, όπου σύμφωνα με τον νόμο 4177/2013, του άρθρου 15, έχουν αυστηρές κυρώσεις.

Ο τρόπος με τον οποίο υπολογίζεται και προβάλλεται η μειωμένη τιμή, πρέπει να ανταποκρίνεται στην αλήθεια και να μην είναι ανακριβής. Οι καταστηματάρχες θα πρέπει, σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν, ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Πως κινήθηκε η αγορά της Κοζάνης την περίοδο των Χριστουγέννων

Στα ίδια επίπεδα με αυτή τη χρονιά του 2019 και ίσως λίγο καλύτερα, κινήθηκε η αγορά της Κοζάνης κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, όπως σημείωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, ο κ. ΑΘανάσιος Δραγατσίκας.

“Η εορταστική περίοδος κινήθηκε στα ίδια περίπου επίπεδα με την χρονιά του 2019 και ίσως λίγο καλύτερα.Τα εμπορικά καταστήματα δούλεψαν , βοήθησε και ο καιρός, ενώ παρατηρήθηκε και αρκετός ξένος κόσμος, ετεροδημότες.

Η αγορά παραμένει αισιόδοξη, τα ποσοστά έκπτωσης στα καταστήματα είναι μεγάλα και αναμένουμε, τους καταναλωτές να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους .

Καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο & καλή δύναμη σε όλους τους συναδέλφους.”

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων τα εμπορικά κατασήματα θα είναι προεραιτικά ανοιχτά την Κυριακή 15 Ιανουαρίου.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.