Συνάντηση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης με τον Στάθη Κωνσταντινίδη



 

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης σε συνεχεία των επαφών με εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κόμματων της Περιφερειακής Ενότητας , την Πέμπτη 05 Ιανουαρίου 2023, συναντήθηκε με τον βουλευτή Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας , κ. Στάθη Κωνσταντινίδη.

Εκ μέρους της Ενώσεως, παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Βότσης Σιδέρης και η ταμίας Παρασκευή Ιωαννίδου.

Ο κ. Κωνσταντινίδης, καλωσορίζοντας μας, τόνισε τον σημαντικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων στην διατήρηση της Εθνικής μας κυριαρχίας και ομοψυχίας και αναφέρθηκε στη συνεχή κοινωνική προσφορά τους, στον καιρό της ειρήνης . Κατά τη συζήτηση που έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, αναπτύχθηκαν τα κυριότερα θέματα που απασχολούν τους εν ενεργεία στρατιωτικούς που υπηρετούν στην Περιφερική Ενότητα Κοζάνης , ζητώντας από τον κ. Βουλευτή την έμπρακτη συνδρομή του, στην επίλυσή τους.

Επιπρόσθετα κατά τη διάρκεια της συζήτησής , δόθηκε η ευκαιρία στην αντιπροσωπεία μας να αναδείξει όλα τα θέματα που έχουν τεθεί και δεν έχουν προβλεφθεί στο υπό διαβούλευση νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σύμφωνα με την επίσημή ατζέντα της Ομοσπονδίας, προκειμένου μέσω θεσμικών παρεμβάσεων, να τύχουν νομοτεχνικών βελτιώσεων οι διατάξεις του υπόψη νομοσχεδίου.

Ο κ. Στάθης Κωνσταντινίδης έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα που απασχολούν τα Στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και γνώρισε στην αντιπροσωπεία μας, ότι η ανάδειξη των προβλημάτων από την Ένωσή μας είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Στο τέλος της συνάντησης, αφού η αντιπροσωπεία μας ευχαρίστησε τον κ. Βουλευτή, για την συνάντηση, υπήρξε η αμοιβαία δέσμευση για εντατικοποίηση της επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές με γνώμονα την ανάδειξη των προβλημάτων των εν ενεργεία στρατιωτικών .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.