Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη – Τους «κάρφωσαν» και τους εγκατέλειψαν αιμόφυρτους (ΦΩΤΟ)



 

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίς τις πρωινές ώρες στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην περιοχή του Βαρδάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr ένα όχημα, στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα, κατευθύνονταν από τη Μοναστηρίου με κατεύθυνση ανατολικά. Στο φανάρι της Λαγκαδά έστριψε αριστερά και τότε, ένα όχημα μαύρου χρώματος στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα -κατά πληροφορίες Ρομά- έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το πρώτο αυτοκίνητο.

 

Συνέπεια της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός πέντε νεαρών ατόμων από το πρώτο όχημα που τα δύο εξ αυτών χρειάστηκαν μάλιστα να διακομιστούν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ τα άλλα τρία μετέβησαν στο νοσοκομεία με ιδιωτικό μέσο. Συγκεκριμένα, από τα δύο άτομα ο ένας χτύπησε στο πρόσωπο και μια κοπέλα χτύπησε πιο σοβαρά στη μέση.

Τους… κάρφωσαν και εξαφανίστηκαν

Τα τρία άτομα από το αυτοκίνητο που ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα μετά τη σύγκρουση βγήκαν από το όχημα και τράπηκαν σε φυγή, πεζή, εγκαταλείποντας τους τραυματίες.

Το οξύμωρο είναι ότι λίγη ώρα αργότερα η ιδιοκτήτρια του οχήματος που επέβαιναν τα τρία άτομα δήλωσε… κλοπή, με τις αστυνομικές αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των επιβατών που εξαφανίστηκαν από το σημείο με κατεύθυνση δυτικά.

thesstoday.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.