Βέροια: Στον Ανακριτή σήμερα η 28χρονη μητέρα που σκότωσε το παιδί της – Γύρισε ψύχραιμη στο σπίτι της – Χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά της Αστυνομίας Βέροιας βρέθηκε το βρέφος



 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR
 
Σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα αντιμετωπίζει η 28χρονη μητέρα από την Βέροια , όπου πριν λίγες μέρες στη 1 Ιανουαρίου συνελήφθη για ανθρωποκτονία από πρόθεση του ίδιου της του 11 μηνών παιδιού της.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, η 28χρονη μητέρα διέμενε την μητέρα και τον παππού της , όπου όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η ίδια απουσίασε μια  ολόκληρη μέρα , δηλαδή από τις 31 Δεκεμβρίου, ενώ όταν επέστρεψε στο σπίτι της, γύρισε  χωρίς το παιδί της ψύχραιμη , γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των οικιών της και κάλεσαν την Αστυνομία.
 
Μετά από πολύωρη ανάκριση, η 28χρονη ομολόγησε την πράξη της και χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά της Αστυνομίας Βέροιας, το βρέφος βρέθηκε στο φράγμα του Αλιάκμονα .
 
Η 28χρονη μητέρα ισχυρίστηκε ότι το παιδί της διέφυγε και γλίστρησε, ενώ οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα όπου της απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες για  ανθρωποκτονία από πρόθεση και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί .
 
Σήμερα Τετάρτη 4 Ιανουαρίου η 28χρονη θα απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή Βέροιας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.