Ανείπωτη τραγωδία στην Ημαθία: Νεκρό βρέφος στο φράγμα του Αλιάκμονα – Συνελήφθη η 29χρονη μητέρα του



 

Φρικιαστικές είναι οι εξελίξεις με τον εντοπισμό του νεκρού βρέφους 11 μηνών στο φράγμα του Αλιάκμονα, στην Ημαθία.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 29χρονη μητέρα φέρεται να υπέδειξε το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρό το κοριτσάκι 11 μηνών, στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Σε πρώτη φάση, η 29χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι εγκατέλειψε το παιδάκι της σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι στην περιοχή. Ωστόσο, σε ερωτήσεις των αστυνομικών έπεφτε σε αντιφάσεις και τελικά αποκάλυψε υπέδειξε το πραγματικό σημείο όπου εντοπίστηκε το παιδάκι.
Η 29χρονη ζούσε μαζί με τον παππού της, τη μητέρα και τον αδερφό της στο σπίτι τους, στον Σταυρό Ημαθίας. Το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς έφυγε μαζί με το παιδάκι της και επέστρεψε την Πρωτοχρονιά μόνη της.

Οι οικείοι της ενημέρωσαν αμέσως τις Αρχές ότι το παιδί τους γύρισε χωρίς το βρέφος και αμέσως ξεκίνησε έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ.
Το βράδυ της Κυριακής, εντοπίστηκε νεκρό το 11 μηνών βρέφος στο φράγμα του Αλιάκμονα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας προχώρησαν στη σύλληψη της 29χρονης μητέρας του άτυχου βρέφους για ανθρωποκτονία. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ίδια είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν, καθώς αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα.

thestival.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.