Δήμος Εορδαίας: Χορήγηση μειωμένου τιμολογίου ανταποδοτικών τελών κατά 50% σε πολύτεκνες, τρίτεκνες, μονογονεϊκές, άπορες οικογένειες και ΑΜΕΑΣε εκτέλεση της 151/2021 ΑΔΣ, που αφορά την χορήγηση μειωμένου τιμολογίου ανταποδοτικών τελών κατά 50% σε πολύτεκνες, τρίτεκνες, μονογονεϊκές,  άπορες οικογένειες και ΑΜΕΑ με ποσοστό 67% και άνω, για το έτος 2022, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, να προσκομίσουν τα κάτωθι δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση-Υπεύθυνη δήλωση (χορηγείται από την υπηρεσία).
  2. Αντίγραφο Ε1 φορολογικού έτους 2021.
  3. Αντίγραφο τελευταίου πληρωμένου λογαριασμού ηλεκτρικής ενέργειας στο όνομα του αιτούντος ή μέλους της οικογένειας του έτους 2022
  4. Αντίγραφο πρώτης σελίδας βιβλιαρίου τραπεζικού λογαριασμού.
  5. Αντίγραφο Εκκαθαριστικού σημειώματος έτους 2022

 

Επιπλέον ανά κατηγορία:

  • Πιστοποιητικό ΚΕΠΑ ή απόφαση Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αναπηρίας στα οποία θα αναγράφεται ρητά το ποσοστό αναπηρίας (67% και άνω) και η χρονική διάρκεια του (Κατηγορία ΑΜΕΑ).
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (Κατηγορία πολυτέκνων, τριτέκνων και μονογενειακών οικογενειών).
  • Αντίγραφο δελτίου Πολυτεκνίας (πάσο).

 

Η υπηρεσία ενδέχεται να ζητήσει επιπλέον δικαιολογητικά κατά περίπτωση.

Προθεσμία κατάθεσης δικαιολογητικών έως: 31 Μαϊου 2 0 23

Η αίτηση κατατίθεται μαζί με τα παραπάνω δικαιολογητικά στο γραφείο Εσόδων του Δήμου ή ηλεκτρονικά στη δ/νση: goupou@ptolemaida.gr και msimeonidis@ptolemaida.gr 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.