Εορταστική συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας την Τετάρτη – Εορταστική εκδήλωση 13 πολιτιστικών συλλόγων την Πέμπτη 



Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Κοινότητα Ασβεστόπετρας του Δήμου Εορδαίας και εορταστική συναυλία του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας μπορεί να απολαύσει κανείς αύριο Τετάρτη, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Εορδαίας, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τις Τοπικές Κοινότητες και φορείς του Δήμου Εορδαίας. 

Με το “Πάρκο των Ευχών” στην Κοινότητα Ανατολικού και εορταστικό πρόγραμμα από τους 13 Πολιτιστικούς Συλλόγους Πτολεμαΐδας στην Κεντρική Πλατεία της πόλης συνεχίζεται την Πέμπτη το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων για αύριο Τετάρτη και την Πέμπτη:  

 

Τετάρτη 28/12/2022

– “Ευχηθείτε και κεραστείτε” στο Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ), από ώρα 9.00-13.00 στην οδό Γαλιάνης 2 στην Πτολεμαΐδα.  

– Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από την Τοπική Κοινότητα Ασβεστόπετρας, ώρα 20.00 στην Πλατεία Ασβεστόπετρας.  

– “Εορταστική συναυλία του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου” Πτολεμαΐδας. Χορωδίες (παιδική – πολυφωνική), το σύνολο χάλκινων πνευστών και η Συμφωνική Ορχήστρα του Ωδείου ερμηνεύουν κλασσικά έργα και χριστουγεννιάτικούς ύμνους, ώρα 20.00 στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας. 

 

Πέμπτη 29/12/2022

– “Ευχηθείτε και κεραστείτε” στο Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ), από ώρα 9.00-13.00 στην οδό Γαλιάνης 2 στην Πτολεμαΐδα.  

– “Το Πάρκο των Ευχών” για μικρούς και μεγάλους ώρα 16.00 στην Πλατεία της Κοινότητας Ανατολικού, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανατολικού “Η ΑΝΑΤΟΛΗ”, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ανατολικού. 

– Παιδικό πρόγραμμα και ΠΙΝΙΑΤΑ από τους 13 Πολιτιστικούς Συλλόγους Πτολεμαΐδας, ώρα 18.00 στην Κεντρική Πλατεία Πτολεμαΐδας. Θα ακολουθήσει εορταστικό πρόγραμμα με κρασί και εδέσματα. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.