Σάκης Αρναούτογλου: Η θερμότερη Πρωτοχρονιά που έχει καταγραφεί ποτέ στην ιστορία της Ευρώπης!



 

 

Με μία ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο προγνώστης καιρού και εδώ και χρόνια παρουσιαστής δελτίων καιρού, Σάκης Αρναούτογλου, ενημερώνει τον κόσμο πως «η φετινή Πρωτοχρονιά θα πρόκειται ίσως για τη θερμότερη έναρξη ενός νέου έτους, που έχει καταγραφεί ποτέ στη μετεο ιστορία της Ευρώπης!

Σύμφωνα και με τελευταία στοιχεία του Ευρωπαϊκού Μοντέλου ECMWF αλλά και των υπολοίπων παγκόσμιων προγνωστικών μοντέλων, το σύνολο των χωρών της Ευρώπης βαδίζει τις επόμενες ημέρες σε μια νέα θερμή εισβολή, η οποία και θα αποτελειώσει σταδιακά την όποια εναπομείνασα χιονοκάλυψη ακόμα και κοντά στα 2000 μέτρα στα περισσότερα χιονοδρομικά της!

Για τις περισσότερες χώρες της γηραιάς ηπείρου θα πρόκειται λοιπόν, κατά πάσα πιθανότητα για τη θερμότερη έναρξη ενός νέου έτους που έχει καταγραφεί ποτέ στη μετεο ιστορία της!

Μια αλλαγή στην όλη αυτή κατάσταση και εναρμόνιση του καιρού με το ημερολόγιο “ψιθυρίζουν” κάποια μακροπρόθεσμα στοιχεία για το σύνολο της Ευρώπης συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας για μετά τις 11-13 του Γενάρη!!!

Ο χάρτης δείχνει την απόκλιση της θερμοκρασίας για την πρωτοχρονιά!

https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

2 σχόλια στο άρθρο “Σάκης Αρναούτογλου: Η θερμότερη Πρωτοχρονιά που έχει καταγραφεί ποτέ στην ιστορία της Ευρώπης!

  1. Ακόμα και η φύση μας λυπήθηκε, με τον καταστροφέα που μπλέξαμε,αντε κι από Φεβρουάριο στα κάμπινγκ.
    Ευτυχώς δεν κυβερνάει ο παγκόσμιος γκαντέμης την Αμερική,τωρα θα ψήνονταν οι άνθρωποι σαν αρνιά πασχαλινά και δε θα είχαν- 48 βαθμούς Κ.

  2. ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΗΘΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ!!!
    Ο ΒΑΡΥΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ…ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΖΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΟΨΙΜΑ!
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΕΡΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.