Ενθουσίασε το μουσικό παραμύθι «Ο Πέτρος και ο Λύκος» στην ιστορική βιβλιοθήκη Σιάτιστας



 

Ένα χαρούμενο χριστουγεννιάτικο πρωινό γεμάτο μουσική και όμορφες αφηγήσεις χάρισαν στους μαθητές και τις μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων της Σιάτιστας τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 η Μανούσεια Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Σιάτιστας και το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» στην εκδήλωση με θέμα: «Ο Πέτρος & ο Λύκος συναντούν τα Χριστούγεννα». Παρουσιάστηκε το μουσικό παραμύθι «Ο Πέτρος και ο Λύκος» και μία σειρά από χριστουγεννιάτικες μελωδίες με συνδυασμούς διαφόρων μουσικών οργάνων. Επίσης στο χώρο λειτούργησε έκθεση χριστουγεννιάτικου παιδικού βιβλίου με πολλούς και πρωτότυπους τίτλους.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» ευχαριστεί θερμά την Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης κ. Μάχη Μπουσταντζή και τον Βιβλιοθηκονόμο κ. Δημήτριο Λιάμα για την υπέροχη συνεργασία στην πραγματοποίηση της όμορφης αυτής εκδήλωσης. Επίσης ευχαριστεί θερμά τους  Διευθυντές και τους δασκάλους των Δημοτικών Σχολείων της Σιάτιστας που συνόδευσαν τους μαθητές των δημοτικών σχολείων. Κυρίως συγχαίρει θερμά τις καθηγήτριες Ευθυμία Τσιούρα, Θωμαή Ήλκου, Αντουανέτα Ζιάκα,  Παναγιώτα Κυριακίδη, Ρόζα Μισδραχή, Αντιγόνη Ντουσιοπούλου, Ελένη Αλεξαντωνάκη, Αλέκα Βροχίδου, Νάντια Μοχάμεντ και τον καθηγητή Αλέξη  Πογρεβνόη για την άρτια προετοιμασία και διοργάνωση  της εκδήλωσης και το υπέροχο αποτέλεσμα που παρουσίασαν οι μαθητές τους.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.