Ενημερωτική εκδήλωση σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας δυτικής Μακεδονίας 

Το Τμήμα Εργοθεραπείας, της Σχολής Επιστημών Υγείας, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνουν ενημέρωση στους φοιτητές/φοιτήτριες του Τμήματος με θέμα την ιστορία του Συλλόγου και την έννοια του εθελοντισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022, στις 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Εορδαίας, στην Πτολεμαΐδα.

Αφορμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η στενή συνεργασία πολλών φοιτητών και φοιτητριών του Τμήματος με τον Σύλλογο, ως εθελοντές. Προς αυτή την κατεύθυνση, μια εις βάθος -κατά το δυνατόν- συζήτηση πάνω στο θέμα της αναπηρίας και του εθελοντισμού που να απευθύνεται στους φοιτητές/φοιτήτριες αλλά και στους γονείς, κηδεμόνες και φίλους του Συλλόγου και επιπλέον σε κάθε ενδιαφερόμενο, θα οδηγήσει σε σημαντικά και ωφέλιμα συμπεράσματα.

Παρεμβάσεις θα κάνουν οι κ.κ.:

  • Κατερίνα Κατσιάνα, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Εργοθεραπείας, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
  • Στέλιος Αντωναρίδης, επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
  • Όλγα Ντέλλα, πρόεδρος του Συλλόγου
  • Γρηγόρης Τσουτσίδης, εθελοντής του Συλλόγου
  • Αχιλλέας Τσακιλτσίδης, εθελοντής δρομέας, μαραθωνοδρόμος
  • και οι εθελοντές φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.