Στην πόρτα του κουφού!!! όσο θέλεις βρόντα… του επικεφαλής ‘ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ’ δήμου Βοΐου Δημήτρη Κοσμίδη 

Θα περίμενε κανείς να υπάρχει ο απαραίτητος σεβασμός από τους θεσμικούς τόσο προς στους συναδέλφους τους όσο και στους πολίτες – δημότες του Δήμου που εκπροσωπούν. Καλή ώρα τον Δήμο Βοΐου. Αναφέρομαι βέβαια στις επαναλαμβανόμενες αστοχίες και παραπτώματα του Δημάρχου Χ. Ζευκλή. Κάτι που έχει γίνει “καθεστώς” για πολλά ζητήματα του Δήμου μας.

Για την ιστορία το θέμα ανέκυψε με την προκλητική απαξίωση του Δημάρχου στις αποφάσεις του Δ.Σ. που αφορούν στα αιολικά πάρκα (Ανατολικό και Δυτικό Άσκιο 1 – εταιρεία ΕΛΑΚΤΩΡ, Άσκιο 2 – εταιρεία ΡΟΚΚΑΣ, Τοποθεσία Βέλια – εταιρεία Βεταβέλ και Άσκιο 3-εταιρεία ΡΟΚΚΑΣ) για τα δύο πρώτα το Δ.Σ. έχει λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις ενώ για το Άσκιο 2 δεν υπάρχει καμία απόφαση του Δ.Σ.!!!

Αλήθεια η λογική του ενός ανδρός που επέλεξε να χρησιμοποιεί ο Δήμαρχος με καθεστωτική αντίληψη και νοοτροπία είναι πέρα για πέρα αντιδεοντολογική και αντιδημοκρατική. Ποιος όμως, τι του δίνει αυτό το δικαίωμα να λειτουργεί γράφοντας “στα παλιά του τα υποδήματα” το σώμα του Δ.Σ. αλλά και τους δημότες γενικότερα;

Όλα αυτά τα αναφέρω γιατί το τελευταίο διάστημα έβλεπα να υπάρχει μεγάλη κινητικότητα μεταφοράς των τμημάτων του αιολικού πάρκου (Άσκιο 2) κάτι για το οποίο το Δ.Σ. δεν έχει αποφασίσει. Αλήθεια έχουμε να κάνουμε με “παρατυπίες – παρανομίες” της εταιρείας ή με εντολές προσωπικά του Δημάρχου;

Περιμένουμε απαντήσεις τόσο από την εταιρεία όσο και από την κεφαλή του Δήμου μας…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.