Τέσσερα μονοήμερα Τεχνικά Σεμινάρια νέας τεχνολογίας Επισκευαστών Εορδαίας

 

O Σύλλογος Επισκευαστών Εορδαίας και το προεδρείο του σε συνεργασία με το Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ θα πραγματοποιήσει στην πόλη της Πτολεμαΐδας, 4 μονοήμερα Τεχνικά Σεμινάρια νέων τεχνολογιών σε δύο συνεχή Σαββατοκύριακα με τις παρακάτω θεματολογίες:

  • 10 Δεκεμβρίου 2022: Αρχές ηλεκτρισμού – Πολύμετρο παλμογράφος -Έλεγχος συστημάτων ανάφλεξης, φόρτισης, εκκίνησης.

11 Δεκεμβρίου 2022: Ηλεκτροκίνηση – Τεχνολογία ηλεκτρικών οχημάτων

17 Δεκεμβρίου: Ηλεκτρονικά στο αυτοκίνητο αισθητήρες – ενεργοποιητές Έλεγχοι με Πολύμετρο & παλμογράφο.

18 Δεκεμβρίου: Κινητήρες Diesel εξάτμιση DPF/Ad-Blue/NOX/αισθητήρες καυσαερίων.

Με κεντρικό μήνυμα το “Το παρόν συναντά το μέλλον στη διάγνωση & επισκευή βλαβών της σύγχρονης αυτοκίνησης” ο Σύλλογος Επισκευαστών Εορδαίας πραγματοποιεί τα 4 μονοήμερα Τεχνικά Σεμινάρια νέας τεχνολογίας υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εξής φορείς:

  • Εμπορικό & βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης,
  • Δήμος Εορδαίας,
  • Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, & ο
  • ΣΙΣΕΑΜ Κοζάνης.

 

Κατά την έναρξη του σεμιναρίου το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου αναμένεται να απευθύνουν χαιρετισμό οι επίσημοι Προσκεκλημένοι, μεταξύ αυτών και ο Υφυπουργός μεταφορών Κο Μιχ. Παπαδόπουλος

Το Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ έχει αναλάβει την υλοποίηση της εκπαίδευσης με το θεωρητικό μέρος να πραγματοποιείται στο Ε.Β.Ε. Πτολεμαΐδας (στην οδό Γουμεράς 6) και την Πρακτική να πραγματοποιείται στην Mercedes Κουρτίδης.

Η Πρακτική θα έχει εκτός των συμβατικής τεχνολογίας οχημάτων και 2 αυτοκίνητα Υβριδικά και Ηλεκτρικά και θα πραγματοποιείται στο τέλος του κάθε 2- ήμερου σεμιναρίου.Οι Συμμετέχοντες στο τέλος της κάθε διήμερης εκπαίδευσης θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Για το Σύλλογο

Ο πρόεδρος

Μάκης Κουρτίδης

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.