Μαγική η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην κατάμεστη κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας (φωτογραφίες-βίντεο)



 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο μαγικό τοπίο, πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κατάμεστη κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας, το βράδυ της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα από την φιλαρμονική του δήμου Εορδαίας υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Αργύρη Σαλαγκιώτη.

Με το σύνθημα του δημάρχου, φωτίστηκε όλη η κεντρική πλατεία και μαζί της οι άνθρωποι που πήραν λίγη από την λάμψη των φώτων και μπήκαν επίσημα στην χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές, τους συμμετέχοντες και τον κόσμο που αγκάλιασε τις φετινές εκδηλώσεις, ευχήθηκε « καλές γιορτές σε όλους, με υγεία. Να περάσετε μικροί και μεγάλοι όμορφα σε όλες τις εκδηλώσεις τόσο στην πόλη  της Πτολεμαΐδας όσο και στις δημοτικές κοινότητες.  Και ένα μήνυμα που θέλω να μεταφέρω, να μείνουμε στην πόλη και να στηρίξουμε  την αγορά μας και τις επιχειρήσεις».

Τη σκυτάλη πήρε το όμορφο δίδυμο τραγουδιστών που ξεσήκωσε τον κόσμο, ο Κώστας Αγέρης και η Δέσποινα Τάτα. Τα φώτα συγκεντρώθηκαν στην σκηνή, τα decibel δυνάμωσαν και η συναυλία ξεκίνησε με την εμφάνιση της Δέσποινας Τάτα με ξένα και εγχώρια μουσικά αγαπημένα τραγούδια, δίνοντας τον ρυθμό για την μεγάλη εμφάνιση του Κώστα Αγέρη. Ο συντοπίτης και αγαπητός Κώστας, ξεκίνησε με το τραγούδι “πως τ’ παθα αυτό”, σκορπώντας χαρά και ενθουσιασμό. Το δεύτερο τραγούδι ήταν αφιερωμένο στον Παντελή Παντελίδη, οδηγώντας το κοινό στα ύψη.

Η ξεχωριστή αυτή βραδιά με τις όμορφες μουσικές επιλογές, κράτησαν τον κόσμο  στην κεντρική πλατεία, μέχρι το τέλος της συναυλίας.

Παράλληλα με τις εκδηλώσεις αρκετοί επέλεξαν με την μουσική υπόκρουση να κάνουν τα ψώνια τους στα εμπορικά καταστήματα της πόλης, καθώς σήμερα πραγματοποιήθηκε και η Λευκή Νύχτα.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.