Συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 – Παρουσιάστηκε ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας του οικον. έτους 2023 που ανέρχεται στα 217.253.974,24



 

Στην συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Οικονομικού Μενέλαος Μακρυγιάννης παρουσίασε τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας του οικονομικού έτους 2023 που ανέρχεται στα 217.253.974,24 €. Στην εξέλιξη των προϋπολογισμών των τελευταίων ετών αποτυπώνεται η σταθερή προσήλωση της περιφερειακής αρχής στον αναπτυξιακό προσανατολισμό και η συνεχής προσπάθεια για την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων.

Ο κ. Μακρυγιάννης τόνισε «Χτίζουμε κάθε χρόνο πάνω σε αυτά που παραλάβαμε, αλλά και σε αυτά που με κόπο πετύχαμε αυτή την τριετία, για να βελτιώσουμε το βιοτικό επίπεδο και τις προοπτικές του κάθε πολίτη της Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεχής προσπάθεια για το καλύτερο είναι ευθύνη όλων μας απέναντι στα παιδιά μας, στο σήμερα, το αύριο, την ιστορία της Δυτικής Μακεδονίας. Να μην ξεχνάμε ότι οι επόμενες γενιές θα μας κρίνουν για τις πράξεις και τις αποφάσεις μας».

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 – Παρουσιάστηκε ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας του οικον. έτους 2023 που ανέρχεται στα 217.253.974,24

  1. Το καλάθι της ντροπής.

    - Edit

    Απαντήστε

    Οι επιτελικοι μπουρδολογοι έβγαλαν καινούριο καλάθι, αυτό των Χριστουγεννων!
    Τι θα έχει μεσα;θα σας έλεγα,αλλά δεν μπορώ να το γραψω,μιας και σέβομαι τους αναγνωστες και το kozani life.
    Πάντως το Πασχαλινό καλάθι,θα έχει μεσα αυγά,κατ ευθείαν από το κοτετσι
    και θα τρέχετε μέχρι να πατήσετε χιονι!
    217.000.000 ευρώ,προϋπολογισμός!!
    Που πάνε αυτά τα λεφτα;
    Σε αναπτυξιακά εργα!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.