Σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την αποψινή βραδιά με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και την συναυλία του Κώστα Μαρτάκη- ‘Αισιοδοξούμε να πάνε όλα καλά με τον καιρό’ δήλωσε ο δήμαρχος Κοζάνης



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR 
Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται τα συνεργεία του Δήμου Κοζάνης από νωρίς το πρωί για την προετοιμασία του άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης και την συναυλία του Κώστα Μαρτάκη που θα πλαισιώσει όλη την εκδήλωση.
Η αστάθεια του καιρού είναι μια τρικλοποδιά στις εκδηλώσεις που αναμένονται να πραγματοποιηθούν το βράδυ της Δευτέρας 5 Δεκεμβίου.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας στο KOZANILIFE.GR, “αισιοδοξούμε ότι όλα θα πάνε καλά με τον καιρό και θα πραγματοποιηθούν όλα όπως είναι προγραμματισμένα”.
Οι μετερωλογικες προγνώσεις ήδη για το απόγευμα της Δευτέρας προβλέπουν ότι  η αστάθεια του καιρού υποχωρεί, όπως συμπλήρωσε ο κ. Λαζαρος Μαλουτας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.