10 χρόνια Mikel Κοζάνης: Πλούσια δώρα και φέτος στον μεγάλο καθιερωμένο διαγωνισμό10 χρόνια Mikel Κοζάνης, σας ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε με πλούσια δώρα!

Πιστά στο ραντεβού τους τα καταστήματα Mikel Κοζάνης γιορτάζουν τα 10 χρόνια λειτουργία τους στην πόλη με τον καθιερωμένο, πλέον, μεγάλο διαγωνισμό από τις 15 Νοεμβρίου 2022 έως τις 19 Ιανουαρίου 2023.

3 μεγάλοι νικητές που θα προκύψουν από κλήρωση θα κερδίσουν ένα iPhone 14 128GB, ένα Samsung Galaxy Z Flip 4 128GB και ένα ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi 3 Lite Black.

Με την αγορά οποιουδήποτε Mikel προϊόντος σε ένα από τα 4 καταστήματα Mikel στην Κοζάνη, παίρνετε ένα κουπόνι με έναν κωδικό από τα ταμεία των καταστημάτων. Μπαίνετε στο mikelcontest.mikelcoffee.com και καταχωρείτε τον κωδικό με τα στοιχεία σας, συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στην κλήρωση για τα μεγάλα δώρα που θα γίνει την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023.

10 χρόνια Mikel στην Κοζάνη, 10 χρόνια ο καλύτερος καφές της πόλης. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και ανταποδίδουμε…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.