«Ζέσταμα» ενόψει πολλών φιλικών και αγγλικές μονομαχίες



«Φτωχό» αν μη τι άλλο το σημερινό πρόγραμμα, οπότε θα κάνουμε «παιχνίδι» με το φιλικό στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά και τους επαναληπτικούς αγώνες στο Κύπελλο Αγγλίας. Βενεζουέλα και Παναμάς δεν έχουν να χάσουν κάτι, το ζεστό κλίμα του αραβικού κόλπου θα τους βοηθήσει να δώσουν παράσταση με γκολ. Τζίλιγχαμ και Χάρτλπουλ μπορούν να κερδίσουν Φάιλντ και Σόλιχαλ, αντίστοιχα και να προχωρήσουν στη διοργάνωση του αγγλικού Κυπέλλου.

Παράλληλα, σε λίγες μέρες ξεκινάει το Παγκόσμιο Κύπελλο και οι μουντιαλ 2022 ομαδες βρίσκονται σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμασίας. 

-. Βενεζουέλα – Παναμάς (19:00)

Φιλική αναμέτρηση, μίας από τις πολλές που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες. Η Βενεζουέλα δίνει μία σειρά από παιχνίδια – τεστ κόντρα σε αντιπάλους από τον αραβικό κόλπο. Δοκιμάζονται παίκτες και σχήματα, με τον Πέκερμαν, πάντως να έχει αρκετά καλά ονόματα μαζί του. Ο Παναμάς έφερε 1-1 με τη Σαουδική Αραβία και αγνοεί την ήττα στα 3 τελευταία (1-2-0). Με τον Δανό Κρίστιανσεν στον πάγκο του, δεν έχει λόγο να βγάλει άγχος στα Εμιράτα (εκεί διεξάγεται το φιλικό). Αμφότερες δεν συμμετέχουν στο Μουντιάλ, όμως, μπορούν να προσφέρουν θέαμα. Το G/G διπλασιάζει (2.00) και θα τιμηθεί. (Fonbet)

  1. Γουίμπλεντον – Γουέιμαουθ (21:45)

Στο Κύπελλο Αγγλίας (επαναληπτικός, 1-1 το 1ο παιχνίδι), η Γουίμπλεντον θα επιδιώξει να τελειώνει την πρόκριση κόντρα σε υποδεέστερο αντίπαλο. Μετράει 7 σερί ματς δίχως ήττα (3-4-0), ενώ στα δύο πιο πρόσφατα δεν παραβιάστηκε η εστία της. Η Γουέιμαουθ αγωνίζεται στην 6η κατηγορία, αλλά τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά για την ίδια. Με 2-2-12, έχει σοβαρά αμυντικά προβλήματα, αναμενόμενα παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Δεν έχει τύχη απόψε, ο άσος έχει σαφές προβάδισμα, όμως «νοστιμεύει» σε απόδοση, αν προστεθεί και το Over 2,5 (1.85). (Stoiximan)

  1. Τζίλιγχαμ – Φάιλντ (21:45)

Στην ίδια διοργάνωση υπάρχει το Τζίλιγχαμ – Φάιλντ (2ο ματς, 1-1 το πρώτο παιχνίδι). Η γηπεδούχος ξεκινάει από θέση ισχύος. Λογικά δεν θα κάνει τα λάθη που έκανε πριν από 10 ημέρες, αναμένεται να… καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση. Η Φάιλντ αγωνίζεται στην 6η κατηγορία και το ρόστερ της είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Αήττητη μεν στα 3 πιο πρόσφατα (2-1-0), όμως εκτός έδρας έχει 1-3-2 στα 6 τελευταία. Δεν υπάρχει έδαφος για κόντρα, ο άσος βρίσκεται στο 1.88 και αποτελεί βάση. (Novibet)

  1. Χάρτλπουλ – Σόλιχαλ (21:45)

Συνεχίζουμε στο ζευγάρι Χάρτλπουλ – Σόλιχαλ (2-2 στο 1ο ματς). Η γηπεδούχος δεν πατάει καλά το τελευταίο διάστημα, με τα δύο πιο πρόσφατα ματς να μην είναι κερδοφόρα. Πρώτα έφερε το «Χ» με τη σημερινή αντίπαλο και στη συνέχεια έχασε 1-0 στην έδρα της Στιβενέιτζ. Αμυντικά δίνει δικαιώματα, όμως το ερώτημα είναι, μπορεί να τα εκμεταλλευτεί η Σόλιχαλ; Η τελευταία μετράει 0-3-2 στα 5 πιο πρόσφατα, με την άμυνά της να… μπάζει. Πιο ποιοτική ομάδα η γηπεδούχος, είναι σε θέση να κερδίσει, «λουκούμι» ο άσος του 2.87. (Stoiximan)

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή

βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.