2 μετάλλια και 3 πέμπτες θέσεις για τους 6 αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kids στο Βουκουρέστι



 

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των έξι αθλητών του συλλόγου μας που συμμετείχαν στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ολυμπιακού αγωνίσματος Ταεκβοντό στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022.

Οι διακρίσεις των μικρών μας αθλητών έρχονται να προστεθούν στις διαχρονικές επιτυχίες των αθλητών του Συλλόγου μας ανεβάζοντας έτσι τις διεθνείς επιτυχίες του συλλόγου που μετράει έως σήμερα  24  Πανευρωπαϊκές,  6 Παγκόσμιες,  2 Μεσογειακές,   2 Βαλκανικές διακρίσεις και περισσότερα από 360 πανελλήνια μετάλλια

Οι αθλητές που διακρίθηκαν είναι οι εξής :

1) Αργυρό μετάλλιο Κωνσταντίνα Αλμασίδου του Χρήστου στην κατηγορία των – 40 kg Kids F

2) Χάλκινο μετάλλιο Χρήστος Μάνιος του Νικολάου στην κατηγορία των – 27 kg Kids M

Πέμπτες θέσεις κατέλαβαν οι :

1) Στέλιος Κωστογλίδης του Γεωργίου στην κατηγορία των – 33 kg Kids M

2)Ελένη Ντίνα του Λαζάρου στην κατηγορία των – 30 kg Kids F

3) Δημήτρης Νιόπλιας του Χρήστου στην κατηγορία των – 30 kg Kids M

fbt

 

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας συγχαίρει όλους τους αθλητές του για την συμμετοχή και την διάκρισή τους , καθώς και τους προπονητές κ. Δόδουρα Γεώργιο και κ. Διάφα Αργύριο (πρωταθλητή Ευρώπης) οι οποίοι συνόδευσαν και καθοδήγησαν τους αθλητές μας στο EUROPEAN TAEKWONDO CHAMPIONSHIPS  KIDS  2022.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.