Τραγωδία στα Χανιά – Νεκρή 24χρονη



 

ӔɃ̉ϔՐ`PϠԏ ͏ӏʏ̅ɏ ŕCÅˉӌϓ ĉJόDŽǠЅщӁԉʏՠCOVID19 (EUROKINISSI/ ÉM͇ӠЁ́ÏЏՋϓ)

24χρονη νεκρή Χανιά: Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση

Μία απίστευτη τραγωδία καταγράφηκε το πρωί της Τετάρτης (9/11) στην Κρήτη με έναν νέο άνθρωπο αφήνει ξαφνικά την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες μία κοπέλα 24 ετών εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της μέσα στο σπίτι της σε περιοχή του Νομού Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας ekriti.gr, οι οικείοι της που την εντόπισαν ενημέρωσαν άμεσα το ΕΚΑΒ όμως ήταν ήδη αργά, καθώς η νεαρή γυναίκα είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Τραγωδία στην Κρήτη: Πέθανε 55χρονος την ώρα που ράβδιζε ελιές

Ένα τραγικό περιστατικό καταγράφηκε το πρωί της Τρίτης (8/11) σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, στην Κρήτη με έναν 55χρονο άνδρα να χάνει τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας ekriti.gr, ο 55χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε, ενώ βρισκόταν σε χωράφι και ράβδιζε ελιές.

Μαζί του ήταν κι άλλα άτομα τα οποία ενημέρωσαν άμεσα το ΕΚΑΒ ωστόσο όταν μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

2 σχόλια στο άρθρο “Τραγωδία στα Χανιά – Νεκρή 24χρονη

  1. Γιατί δεν βγαίνουν να μιλήσουν οι γιατροί για της ξαφνικιτηδες???? Γιατί????
    Τα χειρότερα δεν ήρθαν ακόμα ετοιμαστείτε.
    Δεν ξεπουλιεται η ψυχή ούτε για λίγα δεδομένα ούτε για 300 ευρώ.
    Μεγάλη επανεκκίνηση!!!!

    1. ο γραμματέας της ΟΕΝΓΕ και νευροχειρουργός στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, Πάνος Παπανικολάου.
      Συγκεκριμένα ο κ. Παπανικολάου γράφει:
      «Από τους θανάτους που διαβάζετε κάθε μέρα στο δελτίο του ΕΟΔΥ οι μισοί τουλάχιστον είναι κρατικές δολοφονίες με κυβερνητική ευθύνη. Το λέω δημόσια κι επώνυμα γιατί η σχετική αναφορά της ΟΕΝΓΕ προς εισαγγελία του Αρείου Πάγου από τον Απρίλιο έχει αραχνιάσει στα συρτάρια τους. Αυτά».
      2-12-21

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.