Γ.Ν. ‘Μποδοσάκειο’: Λύση στις λίστες χειρουργείων οφθαλμολογίας αποτελούν τα χειρουργεία ημέραςΠλήθος περιστατικών χειρουργικής οφθαλμολογίας εξυπηρετούνται ήδη από τα χειρουργεία ημέρας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, που ξεκίνησαν τη λειτουργία τους την προηγούμενη εβδομάδα με αξιοσημείωτη απήχηση.

Σύμφωνα με το Σταύρο Παπασωτηρίου,  διοικητή του Νοσοκομείου,  «είναι η πρώτη φορά από τη λειτουργία του Μποδοσάκειου (1993) που άνοιξαν τα χειρουργεία ημέρας, σε ειδικά διαμορφωμένο, υπερσύγχρονο χώρο, όπου πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις χωρίς όμως να διαταράσσεται η λειτουργία των μεγάλων χειρουργείων».

Δεύτερο χειρουργείο ημέρας άλλης ειδικότητας, πιθανότατα γενικής ιατρικής, βρίσκεται ήδη στα σκαριά στο Μποδοσάκειο. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλούν 24630- 22222.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Γ.Ν. ‘Μποδοσάκειο’: Λύση στις λίστες χειρουργείων οφθαλμολογίας αποτελούν τα χειρουργεία ημέρας

  1. Στο μαμάτσειο το νέο διοικητή αφήστε τον να κάνει βόλτες και να βγαίνει φωτογραφίες θα το πάει πολύ ψηλά το νοσοκομείο και αυτός.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.