Ένοχη σιωπή, του Αθανάσιου Δερμιτζάκη



 

Την ώρα που το νοσοκομείο Κοζάνης εν μέσω  πανδημίας είχε μείνει με έναν αναισθησιολόγο   και ακάλυπτες εφημερίες,  κάποιοι άνθρωποι ξεπέρασαν τον εαυτό τους και ήρθαν να στηρίξουν  το σύστημα. 
Τα γιατί είναι πολλά, όμως εμείς δεν το σκεφτήκαμε καθόλου, και ξεβολευτήκαμε . Ήρθαμε να βοηθήσουμε. 
Η  απαράδεκτη στάση του εντεταλμένου σύμβουλου Υγείας του Δήμου(ανειδίκευτος Ιατρός) Σιδηράς Αναστάσιος, αναφορικά  με το γεγονός ότι ήρθα να στηρίξω το αναισθησιολογικό τμήμα με έχει αφήσει άφωνο. Η σιωπή του Δημάρχου στις καταγγελίες μου καθώς επίσης και η απαράδεκτη συμπεριφορά του πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου με κάνει να αναθεωρήσω πολλά. 
Δεν νοείται ένα νοσοκομείο να μην έχει στο καθημερινό εφημεριακό του πρόγραμμα αναισθησιολόγο. Κι όμως αυτό γινόταν αρκετούς μήνες στο νοσοκομείο ΚΟΖΑΝΗΣ. 
Ο εντεταλμένος σύμβουλος  Υγείας του Δήμου και μέλος του ΔΣ του νοσοκομείου καθώς και ο Δήμαρχος τι έκαναν γιαυτό; 
Tήν ώρα που ανά την Ελλάδα τους αναισθησιολόγους τους ψάχνουν με τα” κιάλια”,ήρθα να συνδράμω και αντί να ακούσω το ελάχιστο « ευχαριστώ» βγαίνουν αιρετοί του Δήμου και λένε για ποιό λόγο με προσέλαβε το Νοσοκομείο. 
Δυο πράγματα συμβαίνουν .   ή κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, ή δεν ενδιαφέρονται για τον πολίτη. 
Τότε γιατί είναι ακόμα εκεί; Tι πρεσβεύουν ;  Eχουν  ιδιοτελή συμφέροντα ; 
Τα συμπεράσματα δικά σας!

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ένοχη σιωπή, του Αθανάσιου Δερμιτζάκη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.