Βρέθηκε ο κάτοχος του χαμένου κινητού στην Κοζάνη – Το KOZANILIFE.GR το παρέδωσε στον κάτοχό τουΖιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Βρέθηκε ο κάτοχος του χαμένου κινητού που εντοπίστηκε από πολίτη στην πλατεία Λασσάνη στην Κοζάνη.
Χάρη στην ευαισθησία του πολίτη που το εντόπισε, ζήτησε τη βοήθεια των συνεργατών του KOZANILIFE.GR, προκειμένου να ανευρεθεί ο κάτοχος του κινητού τηλεφώνου και το παρέδωσε με σκοπό να δημοσιευτεί με την ελπίδα να βρεθεί ο κάτοχός του.
Το KOZANILIFE.GR, κατηύθυνε τον πολίτη στην Ασφάλεια Κοζάνης, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά για προσωπικούς λόγους ο πολίτης αδυνατούσε να μεταβεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης.
Με μια δημοσίευση του χαμένου κινητού, ο πολίτης επικοινώνησε με το KOZANILIFE.GR και με τον τρόπο αυτό έφτασε στα χέρια του κατόχου του, ο οποίος προηγουμένως είχε δηλώσει την απώλεια του κινητού τηλεφώνου στην Ασφάλεια Κοζάνης.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι χάρη στον πολίτη και την ευαισθησία που επέδειξε, το κινητό τηλέφωνο έφτασε στον κάτοχό του.
Σε κάθε περίπτωση , σε ανάλογα περιστατικά εύρεσης χαμένων αντικειμένων, οι πολίτες πρέπει να καταφεύγουν και να τα παραδίδουν στην Ασφάλεια Κοζάνης για την διευκόλυνση της διαδικασίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.