Οδηγός casual στυλ: 4 είδη ρούχων που πρέπει να έχετε στην ντουλάπα σας



Το casual dress code έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο από τον ανδρικό πληθυσμό, και όχι άδικα, αφού είναι άνετο και κομψό και μπορεί να απογειώνει όλες τις εμφανίσεις σας! Είτε προτιμάτε το μοντέρνο αλλά αριστοκρατικό στυλ, είτε τα outfits με sporty ύφος ταιριάζουν πιο πολύ στον χαρακτήρα σας, μπορείτε να ντυθείτε με casual ανδρικά ρούχα και να δημιουργήσετε διαφορετικά outfits που σας εκφράζουν. Αν δεν ξέρετε πως να υιοθετήσετε το casual dress code, βρείτε παρακάτω 4 είδη ρούχων που θα σας επιτρέψουν να είστε άνετοι και στιλάτοι κάθε ώρα της ημέρας!

Polo μπλουζάκια

Casual ντύσιμο δεν σημαίνει φυσικά πως πρέπει να φοράτε αποκλειστικά την φόρμα σας. Μπορείτε να ντυθείτε casual και να έχετε ένα επιμελημένο outfit διαλέγοντας υπέροχα polo μπλουζάκια, τα οποία είναι πιο επίσημα από τα αγαπημένα σας t-shirts και συνάμα λιγότερο στημένα από τα πουκάμισα που αρκετοί άνδρες δεν επιλέγουν εύκολα να φορέσουν λόγω του formal χαρακτήρα τους. Συνδυάστε τα polo μπλουζάκια της αρεσκείας σας με ένα άνετα τζιν παντελόνια ανδρικά και δείξτε γοητευτικοί σε κάθε σας έξοδο, χωρίς να φαίνεται ότι το προσπαθείτε!

Βερμούδες 

Η βερμούδα είναι ένα είδος ρούχου που πρωταγωνιστεί σε πολλές ανδρικές καλοκαιρινές εμφανίσεις και ταιριάζει απόλυτα με το casual dress code. Άνετη, δροσερή και ευκολοσυνδύαστη σας επιτρέπει να την φοράτε όλη την ημέρα και αναδεικνύει το στυλ σας. Ωστόσο χρειάζεται να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα υφάσματα των βερμούδων που επιλέγετε, αφού δεν είναι όλα κατάλληλα για κάθε περίσταση. Προτιμήστε τζιν ή υφασμάτινες βερμούδες για τις επίσημες περιστάσεις, καθώς δεν θέλετε με τίποτα να δείχνετε underdressed μέσα στις βαμβακερές βερμούδες σας. 

Hoodies 

Ένα βασικό κομμάτι του streetwear, τα hoodies ή αλλιώς φούτερ με κουκούλα αποτελούν το ιδανικό fashion piece για να σας κρατούν ζεστούς και παράλληλα να προσθέτουν μια edgy συμπεριφορά και μια athleisure ατμόσφαιρα στα casual σύνολά σας. Συνδυάστε τα με κάτι κομψό, όπως μοντέρνα παντελόνια φόρμας και θα έχετε την τέλεια casual εμφάνιση. Για να αποφύγετε να φαίνεστε πρόχειρα ντυμένοι, προτιμήστε υφάσματα υψηλής ποιότητας και παίξτε με τους χρωματικούς συνδυασμούς στο σύνολό σας. 

Jackets 

Ένα ιδιαίτερο jacket συνιστά το  finishing touch που θα δώσει άλλον αέρα στο look σας και θα προσδώσει το προσωπικό σας στοιχείο στην εμφάνισή σας. Bomber, puffer, denim, leather ή ό, τι άλλο αναζητάτε, οι επιλογές είναι στο χέρι σας και μπορείτε να αναζητήσετε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα με το casual στυλ σας. Προσοχή! Το jacket είναι ένα από τα αντικείμενα της γκαρνταρόμπας σας που θα σας συνοδεύει για χρόνια, οπότε αξίζει να επενδύσετε σε ένα κομμάτι υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίζει οποιοδήποτε look σας, ενώ θα σας προτείναμε να επιμείνετε στα κλασικά, διαχρονικά σχέδια και να μην επιλέξετε κάτι extra που θα φύγει από τη μόδα μέσα στους επόμενους έξι μήνες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.