Black Friday: 4 fashion pieces που αξίζει να ψωνίσετε κατά την περίοδο των εκπτώσεων



Η περίοδος των black Friday εκπτώσεων πλησιάζει και είναι η στιγμή να αποκτήσετε εκείνο το ζεστό μπουφάν που έχετε βάλει στο μάτι, το φόρεμα που σκέφτεστε να φορέσετε στις επίσημες γιορτινές εμφανίσεις σας ή τα sneakers που χρειάζεστε για την δουλειά! Η λίστα με τις επιθυμίες σας είναι ατελείωτη, και σας καταλαβαίνουμε απόλυτα, ωστόσο πρέπει να θέσετε προτεραιότητες, να κινηθείτε έξυπνα και να ψωνίσετε key fashion pieces επωφελούμενοι από τις χαμηλές τιμές black Friday! 

Επενδύστε στα πουλόβερ

Τα χειμερινά σας outfits δεν μπορούν να μην περιλαμβάνουν πουλόβερ καθώς το συγκεκριμένο είδος ρούχου φροντίζει να σας κρατά ζεστή όλες τις ώρες της ημέρας και παράλληλα σας χαρίζει στυλ. Γιατί λοιπόν να μην αποκτήσετε τα αγαπημένα σας πουλόβερ σε απίστευτες τιμές; Τα πουλόβερ αποτελούν την καλύτερη επένδυση καθώς ταιριάζουν απόλυτα με τζιν παντελόνια και κάθε είδους πανωφόρια, ενώ μπορούν να σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε στο λεπτό τα πιο κομψά casual outfits. Είτε αγαπάτε τα μονόχρωμα πουλόβερ, είτε τα πουλόβερ με patterns, οι επιλογές είναι ατελείωτες ώστε να βρίσκετε πάντα αυτό που σας εκφράζει. 

Πείτε ναι στα sneakers

Η απόλυτη τάση στα παπούτσια για κάθε σεζόν δεν είναι άλλη από τα sneakers. Τα αθλητικά παπούτσια, άνετα και στιλάτα μπορούν να σας συνοδεύσουν σε κάθε περίσταση και να δώσουν χαρακτήρα στο ντύσιμό σας. Είτε θέλετε να κάνετε μια casual, είτε μια formal εμφάνιση τα sneakers δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ! Αυτές τις εκπτώσεις σας προτείνουμε να επενδύσετε σε δερμάτινα sneakers π.χ. Premiata sneakers ή sneakers σε έντονα χρώματα. Neon πορτοκαλί, ροζ, electric blue και κίτρινα fluo sneakers αποτελούν το πιο hot shoe trend και θα απογειώσουν κάθε σας look, ανακηρύσσοντάς σας fashion expert!

Αγοράστε shoulder bags 

Αν αναζητάτε μια ποιοτική και fashionable τσάντα για να σας συνοδεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ η λύση δεν είναι άλλη από τις shoulder bags! Το συγκεκριμένο είδος τσάντας είναι εξαιρετικά πρακτικό αφού διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα, ενώ δεν παύει να είναι in-fashion κάθε σεζόν. Η συμβουλή μας είναι να προτιμήσετε διαχρονικά χρώματα όπως μαύρο, μπεζ, λευκό ή ταμπά τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με κάθε fashion piece της γκαρνταρόμπας σας, ενώ αν θέλετε να προβείτε σε μια πιο ιδιαίτερη επιλογή οι δερμάτινες Karl Lagerfeld γυναικείες τσάντες είναι σίγουρο πως δεν θα σας απογοητεύσουν! 

Φέτος με αφορμή την περίοδο των εκπτώσεων black Friday ήρθε η στιγμή να προσθέσετε στην συλλογή σας τα πιο εντυπωσιακά και στιλάτα κομμάτια που θα μείνουν στην ντουλάπα σας για πάντα! 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.