Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών | 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τις Φυσικές Επιστήμες στην Προσχολική Εκπαίδευση, με τίτλο : «Από τις επιστημονικές πρακτικές και το πείραμα έως τη διερεύνηση και το STE(A)M: μια νέα εποχή σύνθεσης»



 

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα και τον Δήμο Φλώρινας διοργανώνουν στην Φλώρινα, 4,5 και 6 Νοεμβρίου 2022, το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τις Φυσικές Επιστήμες στην Προσχολική Εκπαίδευση με τίτλο: Από τις επιστημονικές πρακτικές και το πείραμα έως τη διερεύνηση και το STE(A)M: μια νέα εποχή σύνθεσης. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών, στη Φλώρινα.

Στο συνέδριο αναμένονται σύνεδροι από όλα τα ελληνικά πανεπιστήμια καθώς και στελέχη εκπαίδευσης και εκπαιδευτικοί από όλη την Ελλάδα.

Καθώς παρουσιάζει σημαντικό ενδιαφέρον για την εκπαιδευτική κοινότητα της Δυτικής Μακεδονίας, την καλούμε να παρακολουθήσει τις εργασίες του συνεδρίου, όπως και κάθε ερευνητή που ενδιαφέρεται για την Εκπαίδευση στις Φυσικές Επιστήμες. Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου βρίσκεται στον ιστότοπο του συνεδρίου: https://12sece.nured.uowm.gr/.

Οι εργασίες του συνεδρίου αρχίσουν την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022, ώρα 17:00, ενώ η επίσημη έναρξη του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, ώρα 19:00.

 

Για την Οργανωτική Επιτροπή του 12ου Πανελληνίου Συνεδρίου Οι Φυσικές Επιστήμες στην Προσχολική Εκπαίδευση

Η πρόεδρος

Πηνελόπη Παπαδοπούλου

Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών

Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών

Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.