Συνεδρίασε στην Κοζάνη το Δ.Σ. της ΕΒΟΕΑΜΜ



Στην Κοζάνη, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, συνεδρίασε το Σάββατο 15 Οκτωβρίου το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενιαίας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων Μηχανημάτων Μοτοσυκλετών. Μία πρωτοβουλία στο πλαίσιο προηγούμενης απόφασης της ΕΒΟΕΑΜΜ να συνεδριάζει και εκτός Αθηνών. 

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης συζητήθηκαν κλαδικά ζητήματα ενώ έγινε και η αποδοχή των αιτημάτων για ένταξη στο δυναμικό της Ομοσπονδίας δύο νέων πρωτοβάθμιων σωματείων, με αποτέλεσμα πλέον η δύναμη της ΕΒΟΕΑΜΜ να αριθμεί 58 σωματεία. Παρουσία του Δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, αναπτύχθηκαν και ζητήματα χωροταξικά-χρήσεων γης που αφορούν άμεσα τα μέλη μας και σχετίζονται με την εγκατάσταση και λειτουργία των επιχειρήσεων μας. (ως επιχειρήσεις χαμηλής όχλησης ακόμα και στον αστικό ιστό της πόλης σύμφωνα με τα νέα νομοθετικά δεδομένα και τεχνολογίες)

 

Ευθύμιος Χασιώτης Β’ Αντιπρόεδρος ΕΒΟΕΑΜΜ Πρόεδρος Συλλόγου Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Αυτοκινήτων & Μηχανημάτων Κοζάνης 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.