Στο τελικό στάδιο υλοποίησης το έργο «Βελτίωση Ασφάλειας Οδικού Δικτύου Φλώρινας-Αμυνταίου» προϋπολογισμού 2.000.000,00 € με ΦΠΑ 

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, υπέγραψε τη σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση Ασφάλειας Οδικού Δικτύου Φλώρινας-Αμυνταίου», με την ανάδοχο εταιρία «ΕΡΓΟΝ Α.Τ.Τ.Ε.Ε.Β.Ε.».
Αντικείμενο του έργου είναι η εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης τμημάτων τα οποία χρήζουν άμεσης αποκατάστασης λόγω έντονων φθορών στο οδόστρωμα, κατασκευή ασφαλτικής και αντιολισθητικής στρώσης κυκλοφορίας, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας, διαγράμμισης οδοστρώματος, καθαρισμού τάφρων και διάνοιξης νέων τάφρων σε σημεία που απαιτούνται.
Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Στόχος του είναι η αναβάθμιση των οδικών υποδομών και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών στο πλαίσιο της ασφαλέστερης μετακίνησης τους στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Φλώρινας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.