Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας από το ΕΒΕ Κοζάνης «η δυτική Μακεδονία έχει δυνατότητα να καινοτομήσει στην πράξη»



 

Ρεπορτάζ Αργυρώ Ζιάμπα

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τα μέλη του επιμελητηρίου,  το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου στο κτίριο του ΕΒΕ Κοζάνης, με κύρια  θέματα  συζήτησης εργαλεία καινοτομίας και έρευνας των επιχειρήσεων.

Στις δηλώσεις του ο υφυπουργός στάθηκε, στα πολύ καλά και θετικά αποτελέσματα των επιχειρήσεων της δυτικής Μακεδονίας «στη σημερινή επίσκεψη θα συζητήσουμε για το πώς μπορούν να αξιοποιηθούν ακόμη περισσότερα χρηματοδοτικά εργαλεία και νέα θεσμικά πλαίσια που έχουμε θεσπίσει, σημαντικές ευκαιρίες, έτσι ώστε ο κάθε ένας να νοιώθει ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικός, από οπουδήποτε στην Ελλάδα».

 

 

 

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας από το ΕΒΕ Κοζάνης «η δυτική Μακεδονία έχει δυνατότητα να καινοτομήσει στην πράξη»

  1. Στέλιος Κ.καθηγητης.

    - Edit

    Απαντήστε

    Παρηγοριά στον άρρωστο,μέχρι να βγει η ψυχή του!
    Παραμυθάδες κι εσείς που ερχεστε κι εσείς που τους υποδεχεστε!
    Πέρασαν 4 σχεδόν χρόνια και τα ίδια και τα ίδια, που πήγε η μετάβαση στην ανάπτυξη μπουρδολογοι,περάσανε 4 χρονια κι ακόμα καταθέτετε προτασεις;
    Ακόμα ψαχνετε χρηματοδοτικά εργαλεια;
    Ένα εργαλείο σας χρειαζεται,μια γκλίτσα με ρόζους,πολυεργαλείο και για τους ντόπιους μαυρογιαλουρους και για τους επιτελικους μπουρδολογους!
    Πως και δεν ήλθε ο εθνικός γελωτοποιός, ο κλόουν του επιτελικου τσιρκου;
    Αποκοιμήθηκε στο ΣΚΑΙ….και στείλανε ένα καημένο ,άχρωμο κι άοσμο να γεμίσει τη Δυτική Μακεδονια με δουλειές καλύτερες και πολλές δουλειές,όπως υποσχέθηκε ο αλλος, εθνικός ψεύτης,εκείνος που του βρομουσε ο λιγνιτης ,αλλά τώρα,εγινε κήρυκας του Λιγνίτου,νέος Απόστολος των εθνών υπέρ του Λιγνιτου!
    Τι σας περιμένει….νυχτα θα φύγετε, θα πάει χαμένη κι η γκλίτσα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.