Προβάδισμα για Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι στα ντέρμπι!



Ημέρα ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη είναι η Κυριακή (16/10) και η αρχή γίνεται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα, με τον άσο να έχει προβάδισμα. Στην Αγγλία, κοντράρονται Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, με την Πρωταθλήτρια να έχει το πάνω χέρι. Στη Γερμανία, η Μπάγερν φιλοξενεί τη Φράιμπουργκ στο Μόναχο, ενώ στη Γαλλία συγκρούονται Παρί Σεν Ζερμέν και Μαρσέιγ.

Διάβασε την αξιολόγηση της στοιχηματικής βετ365!

  1. Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (17:15)

Το ισπανικό ντέρμπι βρίσκεται στο επίκεντρο του αγωνιστικού ενδιαφέροντος της ημέρας. Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα ισοβαθμούν στην 1η θέση ύστερα από 8 αγωνιστικές στη La Liga (7-1-0) και στοχεύουν στη διατήρηση του αήττητου. Οι Μαδριλένοι έχουν την έδρα και καλύτερο πρόσωπο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά το ισπανικό Πρωτάθλημα αποτελεί διαφορετική ιστορία.

➥ Πάντως, η Ρεάλ δείχνει μεγαλύτερη σταθερότητα σε απόδοση, ενώ η Μπαρτσελόνα έχει παρουσιάσει πολλά αμυντικά προβλήματα στο UCL. Ποντάρισμα στο σημείο «1» σε απόδοση 2.40.

  1. Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

Μεταφερόμαστε στην Αγγλία και σε ένα ακόμα ντέρμπι, αυτήν τη φορά για την Πρέμιερ Λιγκ. Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι ούσα στο «-14» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ και το «-13» από την προσεχή αντίπαλό της. Ο Γιούργκεν Κλοπ υποστήριξε πως η Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου και η Λίβερπουλ δεν μπορεί να διεκδικήσει το αγγλικό Πρωτάθλημα στην τρέχουσα σεζόν.

➥ Η απόδοση στο διπλό δεν «λέει» κάτι από μόνη της, για αυτό και θα συνδυάσουμε το συγκεκριμένο σημείο με τα γκολ. Ποντάρισμα στο combo bet «2 & Over 2,5» σε απόδοση 2.40.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.