Σταγόνα Ελπίδας Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης για την ΑιμοδοσίαΣυνάντηση με τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμηλετηρίου Κοζάνης κ Μητλιάγκα Γιάννη με τον Βόμβα Κωνσταντίνο, μέλος του ΔΣ ΠΟΣΕΑ και της Σταγόνα Ελπίδας, σήμερα στο γραφείο του συλλόγου μας. 

    Στο πλαίσιο της ενημέρωσης  για θέματα αιμοδοσίας,   ζητήθηκε η συνεργασία με τον φορέα που εκπροσωπεί καθώς ο Σύλλογος μας σύμφωνα με την τελευταία ομόφωνη αποφαση της Π.Ο.Σ.Ε.Α για συνεργασία με Περιφέρεια,  Δήμους,  Κοινότητες,  Θεσμούς Σωματεία & Συλλόγους ανοίγει διαύλους συνεργασίας. 
  Η συζήτηση επεκτάθηκε στις ανάγκες που έχει ο Σύλλογό μας όπως είναι η άμεση μηχανοργάνωση καθώς και οποια άλλη βοήθεια μπορεί ο θεσμός που εκπροσωπεί να προσφέρει. 
 
Ευχαριστούμε που μας άκουσε και προσφέρθηκε να βοηθήσει στην οικονομική στήριξη ξεκινώντας άμεσα με την αγορά 200 λαχείων της Π.Ο.Σ.Ε.Α και της Σταγόνα Ελπίδας.
Επίσης λόγο της κοινωνικής ευαισθησίας  έδειξε με την επικοινωνία και σε άλλους θεσμούς για άμεση συνεργασία. 
  Είμαστε στην διάθεση του κάθε συλλόγου, δομής, θεσμού να ενημερώσουμε, να συνεργαστούμε και να παράγουμε έργο με στόχο την στήριξη όσων έχουν ανάγκη από αίμα- αιμοπετάλια.
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.