Επιμελητήριο Κοζάνης: Ημερίδα για τις επιχειρήσεις του νομού την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 

 

Στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των μελών του, το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με τους Λογιστικούς Συλλόγους του νομού Κοζάνης, διοργανώνει δωρεάν ημερίδα για τις επιχειρήσεις  με θέματα:

  1. Φορολογικός έλεγχος των επιχειρήσεων.
  2. Κυβερνοεπιθέσεις  ενάντια στην ασφάλεια των δεδομένων των επιχειρήσεων
  3. Μέτρα και τρόποι προστασίας δεδομένων

Εισηγητές στην ημερίδα είναι ο κ. Γεώργιος  Κορομηλάς Λογιστής – Φοροτεχνικός, Σύμβουλος  Επιχειρήσεων,  Πρόεδρος  Ι.Ο.Φο και ο κ. Γεώργιος Παπαπροδρόμου Υποστράτηγος ε.α.,Πτυχιούχος Νομικής ΑΠΘ, Ειδικός σε θέματα Αντιμετώπισης  Κυβερνοεγκλήματος.

Το ΕΒΕ στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για τη στήριξη της  επιχειρηματικότητας, διοργανώνει  τη συγκεκριμένη ημερίδα  με στόχο να παρέχει σε όλους τους ενδιαφερόμενους   πλήρης  ενημέρωση για όλη  τη διαδικασία  που απαιτείται  στον  φορολογικό έλεγχο  των επιχειρήσεων και ταυτόχρονα  να παρέχει μια  ολοκληρωμένη εικόνα στις  επιχειρήσεις αναφορικά με την  ασφάλεια  πληροφοριών για κάθε οργανισμό, μικρό ή μεγάλο.

Κάθε μικρή, μεσαία και μεγάλη επιχείρηση που συλλέγει, επεξεργάζεται και αποθηκεύει δεδομένα σε καθημερινή βάση , αντιμετωπίζει  τον κίνδυνο της απώλειας  ή της υποκλοπής τους, επομένως στην συγκεκριμένη ημερίδα αναλύονται τα μέτρα  που πρέπει να λάβει κάθε επιχείρηση  για την προστασία των δεδομένων της.

Σας καλούμε να παραβρεθείτε τη Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 το απόγευμα στην αίθουσα Kοβεντάρειο στην Κοζάνη.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.