Δήμος Γρεβενών: Με λαμπρότητα ο εορτασμός των Ελευθερίων (Βίντεο+Φωτογραφίες)



Με τη μαζική συμμετοχή πολιτών και φορέων, πραγματοποιήθηκαν σήμερα Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022, οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 110η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης των Γρεβενών από τον τουρκικό ζυγό, οι οποίες κορυφώθηκαν με τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, που έλαβε χώρα στην κεντρική οδό Κ.Ταλιαδούρη.

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Εθνομάρτυρα Αιμιλιανού καθώς και η Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ.Δαβίδ, παρουσία, μεταξύ άλλων, του Υφυπουργού Υποδομών & Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση, του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη, του Βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση, του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη και του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Λάμπρου Χατζηζήση.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Διευθύντρια του 2ου Ημερήσιου ΓΕΛ Γρεβενών Αικατερίνη Παπαμιχαλάκη ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλες και όλους άφησε ο Σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικής Γρεβενών «Ο Ορφεύς», δεχόμενος τις θερμές ευχαριστίες του κ.Δασταμάνη, για την πολύτιμη συμβολή των μαθητών και καθηγητών του, στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της περιοχής μας.

 Δείτε το βίντεο: 

https://www.youtube.com/watch?v=R868cjogmGc

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.