Κλιματισμός και εξοικονόμηση ενέργειες



Η εταιρεία POWERCLIMA είναι μια δυναμική, εμπορική και τεχνική εταιρεία κλιματισμού και θέρμανσης. Από την ίδρυσή της έως και σήμερα, λειτουργεί και αναπτύσσεται με δυναμικό ρυθμό, παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας – τεχνογνωσίας.

Αντιπρόσωποι κορυφαίων εταιρειών στο χώρο, όπως DAIKIN στον κλιματισμό και CALPAK στα ηλιακά συστήματα, προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και προτείνουμε πρωτοποριακές λύσεις κλιματισμού, αερισμού, θέρμανσης και εκμετάλλευσης της ηλιακής ενέργειας. Η POWERCLIMA καλύπτει όλα τα στάδια εξέλιξης, από τη μελέτη, την εγκατάσταση μέχρι τη συντήρηση και την επισκευή και όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται από τις επίσημες εργοστασιακές τους εγγυήσεις.

Τοποθέτηση Κλιματιστικού

Η POWERCLIMA πραγματοποιεί την συντήρηση οποιουδήποτε κλιματιστικού, πάντα προς όφελος του πελάτη. Μετά την τοποθέτηση του κλιματιστικού η συντήρηση του είναι ο μόνος τρόπος για την προφύλαξη από τυχόν μύκητες, ιούς και μικρόβια που μπορεί να διοχετευτούν στον αέρα του χώρου μας από το κλιματιστικό. 

Οι προδιαγραφές που δίνουν οι κατασκευάστριες εταιρείες είναι συντήρηση για οικιακούς χώρους 1 φορά το χρόνο τουλάχιστον και σε χώρους επαγγελματικούς η συντήρηση θα πρέπει να γίνεται τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο. Η συντήρηση κλιματιστικού γίνεται μόνο από έμπειρους διπλωματούχος ψυκτικούς της εταιρείας μας. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για τη διάγνωση βλαβών και τη δοκιμή των μηχανημάτων, έτσι ώστε οι πελάτες μας να κερδίζουν χρόνο και χρήματα.

ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Η γραμμή παραγωγής των ηλιακών θερμοσίφωνων CALPAK πραγματοποιείται με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες που τους εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση και μεγάλη αντοχή για πολλά χρόνια. Αν θέλετε λοιπόν να απολαμβάνεται ξέγνοιαστα, οικονομικά αλλά και με σεβασμό προς το περιβάλλον το ζεστό νερό στο σπίτι ή την επιχείρησή σας ακόμα και στις δυσκολότερες καιρικές συνθήκες, επιλέξτε μεταξύ των πολλών και τεχνολογικά άρτιων προϊόντων της CALPAK, το ιδανικό για τις ανάγκες σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΗΛΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ.

POWERCLIMA, TEL: 210 252 3371, Web: www.powerclima.gr, E-mail: info@powerclima.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.