Δήμος Κοζάνης : Συνάντηση Δημάρχων στην Πάτρα – Επιτυχημένες Πρακτικές Δήμων



Οι καινοτόμες, αποτελεσματικές και βιώσιμες πρακτικές των δήμων αποτέλεσαν το κεντρικό θέμα πρόσφατης ημερίδας με τίτλο «Συνάντηση Δημάρχων – Επιτυχημένες Πρακτικές Δήμων», που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, από τη Δημοτική Παράταξη «Σπιράλ», παρουσία δεκάδων δημάρχων και αιρετών.
Το Δήμο Κοζάνης εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Ψηφιακής Μετάβασης & Νέων Τεχνολογιών, Αναστάσιος Ραφαηλίδης, ο οποίος παρουσίασε τις ενέργειες που υλοποιεί η δημοτική αρχή στην κατεύθυνση της κλιματικής ουδετερότητας και της εξοικονόμησης ενέργειας. Επιπλέον, ο κ. Ραφαηλίδης παρουσίασε τις «έξυπνες» εφαρμογές που έχει υλοποιήσει ο Δήμος Κοζάνης, ενώ αναφέρθηκε και στις «smart» εφαρμογές που έχουν ήδη ξεκινήσει σε πιλοτικό επίπεδο.

Ο αντιδήμαρχος Ψηφιακής Μετάβασης & Νέων Τεχνολογιών έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις «καλές πρακτικές» που υλοποιεί ο δήμος Κοζάνης με στόχο τη διασφάλιση ίσων ευκαιριών προς όλους τους πολίτες με σεβασμό στη διαφορετικότητα.
Αναλυτικότερα, ο κ. Ραφαηλίδης υπογράμμισε πως «Οι διαφορετικές ανάγκες των δήμων, οι λύσεις που έχουν δώσει αλλά και οι στόχοι που θέτουν, προσπαθώντας να υπηρετούν όσο το δυνατόν καλύτερα τον πολίτη, έκαναν την ημερίδα ενδιαφέρουσα αλλά και διαδραστική, λόγω της ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των ιθυνόντων».
Σημειώνεται, ότι σκοπό της ημερίδας αποτέλεσε η παρουσίαση δράσεων από τους εκπροσώπους των δήμων, καθώς και η ανταλλαγή απόψεων, λύσεων και προβληματισμών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.