Brainobrain: Αναπτύξτε τις δεξιότητες του παιδιού σας  με τεχνικές που κάνουν τη διαδικασία μάθησης ευκολότερη και ταχύτερη 



Οι εγγραφές συνεχίζονται

Το πρόγραμμα Brainobrain συνδυάζει με απόλυτη επιτυχία τρεις πολύ γνωστές μεθόδους μάθησης: την εξελιγμένη μορφή του Άβακα, Τεχνικές Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού και Τεχνικές Ανάπτυξης Προσωπικότητας. 

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων που βοηθά τα παιδιά να εξελίξουν τις ικανότητες του εγκεφάλου τους με τεχνικές που κάνουν τη διαδικασία μάθησης ευκολότερη και ταχύτερη. Διεγείρει τα νεαρά μυαλά χρησιμοποιώντας τον Άβακα και τη νοερή αριθμητική, καθώς επιτυγχάνει και την προσωπική ενδυνάμωση με τρόπους διασκεδαστικούς αλλά και δεσμευτικούς για τα παιδιά.

Το Brainobrain εκπαιδεύει τα παιδιά να χρησιμοποιούν και τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου, προσφέροντας ασκήσεις οι οποίες εξασκούν εξίσου και τις δύο πλευρές ταυτόχρονα, τη λογική και τη δημιουργική πλευρά. Το Brainobrain είναι ένα από τα κορυφαία προγράμματα για παιδιά στον κόσμο, το οποίο έχει επιτυχώς διαμορφώσει τις ζωές των παιδιών και των οικογενειών τους για περισσότερο από 15 χρόνια.

Οφέλη για τα παιδιά

Τα παιδιά που εντάσσονται στην οικογένεια του Brainobrain καταφέρνουν να ανταποκρίνονται σε πολλές ταυτόχρονες απαιτήσεις πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά και αυτό τους δίνει την ευκαιρία να μάθουν τον εαυτό τους, τα ταλέντα τους, τις δυνατότητες και αξίες όπως είναι η ευτυχία και η εμπιστοσύνη.

Ο στόχος μας είναι τα παιδιά να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητες του εγκεφάλου τους, ενισχύοντας παράλληλα τις δεξιότητες, τις δυνατότητες και την ευφυΐα τους. Τα παιδιά του Brainobrain κατανοούν όλες τις νοητικές δεξιότητές τους και μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν για να βελτιώσουν πολλές πτυχές τις καθημερινότητάς τους.

Δώστε στο παιδί σας την ευκαιρία να βιώσει τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό που προσφέρει η μάθηση του Brainobrain.

Το πρόγραμμα αυτό έχει αλλάξει τις ζωές πολλών παιδιών παγκόσμια. Γιατί όχι και του δικού σας;

 

Οφέλη που προκύπτουν μετά από εκπαίδευση ΒΟΒ

  • Ενδυνάμωση μνήμης.
  • Ενδυνάμωση ακουστικής ικανότητας. 
  • Αύξηση της συγκέντρωσης.
  • Αύξηση της ικανότητας να κάνει περισσότερα από ένα πράγμα ταυτόχρονα.
  • Βελτίωση μαθηματικής αντίληψης και ικανότητας.
  • Αύξηση της αυτοπεποίθησης. 
  • Βελτίωση της ακαδημαϊκής επίδοσης σε όλα τα μαθήματα του σχολείου. 
  • Ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων.
  • Λήψη αποφάσεων.
  • Βελτίωση παρατηρητικότητας.
  • Δημιουργική τέχνη.

 

Στο brainobrain κάνουμε διαβαθμισμένες δραστηριότητες NLP και συγκεκριμένες τεχνικές σύμφωνα με την ηλικία των παιδιών, με σκοπό να κάνουν πράξη αυτό που σκέφτονται.  

Πλεονεκτήματα NLP:

  1. Αυτοπεποίθηση
  2. Θετική στάση ζωής
  3. Θετική σκέψη
  4. Στρατηγική σκέψη
  5. Κατανόηση αξιών
  6. Κατανόηση προτύπων
  7. Ηγετικές ικανότητες

Πλεονεκτήματα άβακα:

  1. Συγκέντρωση
  2. Φωτογραφική μνήμη
  3. Συγκράτηση πληροφοριών
  4. Multitasking
  5. Γρηγορότερη αφομοίωση
  6. Επίλυση προβλημάτων βήμα-βήμα
  7. Όξυνση σκέψης
  8. Ταχύτητα στην εκτέλεση πράξεων
  9. Παρατηρητικότητα

 

Οι εγγραφές συνεχίζονται. 

Γιώργος Καραμάνης , Υπεύθυνος προγράμματος, Τ. 6948587495

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.