Σημείο και ειδικό από La Liga



Γράφει ο Κώστας Φίλιος για το Foxbet

Φουλ αγωνιστική δράση στο σημερινό κουπόνι, θα επικεντρωθούμε σε δύο ματς τη Λα Λίγκα, με διπλή πρόταση (σημείο & ένα ειδικό).

Μαγιόρκα –  Αλμερία

Σκληροτράχηλη ομάδα η Μαγιόρκα, δεν παίζει φαντεζί ποδόσφαιρο, αλλά είναι μέσα σε όλα τα ματς. Ακόμα και στο προηγούμενο με την -αλάνθαστη ως τώρα- Ρεάλ, παρέμενε ανταγωνιστική μέχρι το 72′, όπου δέχτηκε το 2ο γκολ (είχε προηγηθεί στο «Μπερναμπέου», ηττήθηκε με 4-1). Το σημερινό είναι ματς που έχει στη λίστα με όσα θα διεκδικήσει με αξιώσεις τους 3 βαθμούς. Η Αλμερία ξεκίνησε υπέροχα ως νεοφώτιστη, όμως από τότε που αποχώρησε ο επιθετικός Σαντίκ δεν έχει σκοράρει, προέρχεται από ήττες κόντρα σε Βαγιαδολίδ, Οσασούνα, με 1-0. Θα στηρίξουμε την ομάδα του Χαβιέρ Αγκίρε, στο 2.10 ο άσος.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ράγιο Βαγεκάνο

Μαγικό ραβδί έχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, χωρίς ουσιαστικές μεταγραφές (ο Ερέρα δεν έχει αγωνιστεί ακόμα) κατάφερε να παρουσιάσει μια πολύ καλύτερη ομάδα, σε σχέση με την προβληματική της περσινής σεζόν. Βέβαια έχει ακόμα αδυναμίες, σε 3 εντός σκόραρε μόλις μία φορά. Σε όλα παρήγαγε αρκετές φάσεις, απλά ήταν απελπιστικά άστοχη. Η Ράγιο δεν τρελαίνει με την ποιότητα ποδοσφαίρου της, αυτό που ξέρει να κάνει είναι να κλείνεται και να σκοράρει είτε στην κόντρα, είτε από «στημένες» φάσεις. Η Μπιλμπάο κέρδισε 7, 6 και 7 κόρνερ στα 3 παιχνίδια που έδωσε στο «Σαν Μαμές», κόντρα σε Μαγιόρκα, Βαλένθια κι Εσπανιόλ, αντίστοιχα. Το ίδιο περιμένουμε κι απόψε. Επιλογή μας, να κερδίσει η Μπιλμπάο τουλάχιστον 7 κόρνερ, στο 2.35.

Ποιες είναι οι στοιχηματικες εταιριες με μπονους εγγραφης

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.