«Αυλαίς»: Η πρώτη μανιταροταβέρνα της Ελλάδας στα Γρεβενά – Πιάτα μανιταριών, γεύσεις Γρεβενών



Για εσένα που τρελαίνεσαι για μανιτάρια, μερακλίδικα μεζεδάκια και γενικά λατρεύεις την παραδοσιακή κουζίνα, σου έχουμε την καλύτερη επιλογή! Πλατεία 25ης Μαρτίου 6, στα Γρεβενά.

Παραδοσιακές γεύσεις και τοπικά προϊόντα συναντούν την μαγεία του μανιταριού το αποτέλεσμα θεϊκό. Να δοκιμάσεις …

· Ανεβατό Γρεβενών

· Μανιταροπιτάκια με πιπεριά Φλωρίνης, φέτα Γρεβενών και gouda.

· Ψητό μανούρι Γρεβενών με μαρμελάδα από άγριο μανιτάρι Lactarius Delicious

· Φάβα Γρεβενών με λάδι τρούφας και καραμελωμένο κρεμμύδι

 

 

Η πρώτη μανιταροταβέρνα της Ελλάδας, με υπέροχα φρέσκα μανιτάρια Γρεβενών! Νόστιμες παραδοσιακές συνταγές στηριγμένες σε αγνά τοπικά προϊόντα, με μπρούσκο Γρεβενιώτικο κρασί και πάνω απ’ όλα μεράκι και φιλική εξυπηρέτηση. Σε περιμένει μια γλεντζέδικη συντροφιά για πολλές ξέγνοιαστες και νόστιμες μέρες και νύχτες!.

Το μάτι σου συνέχεια θα χαζεύει την εσωτερική διακόσμηση που επιμελείται ο ιδιοκτήτης της «Αυλαίς», Θόδωρος Καραγιάννης. Όπου να κοιτάξεις θα δεις ξύλινα ευρήματα κατά κύριο λόγο από μαύρη Πεύκη και ρόμπολο, επεξεργασμένα με ιδιαίτερη προσοχή από τον ίδιο. Βρίσκει διάφορα πετρώματα και ξερά ξύλα τα οποία ανακαλύπτει από τις αμέτρητες εξορμήσεις του στις πλαγιές της Πίνδου για τη συλλογή των μανιταριών. Μόλις το επισκεφθείς θα με θυμηθείς.

Μανιταροταβέρνα «Αυλαίς»
Πλατεία 25ης Μαρτίου 6, στα Γρεβενά 2462 025402
www.aulais.gr
info@aulais.gr
Facebook: Αυλαίς Γρεβενά – Aulais Grevena

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.