Δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών από την ΑΡΣΙΣ Κοζάνης



Σας περιμένουμε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, 18:00-21:00, στον πεζόδρομο Μητροπολίτη Κωνσταντίου (Μητρόπολη Κοζάνης), μπροστά και μαζί με το «The Barley Pub», σε μια ημέρα δράσης και συγκέντρωσης σχολικών ειδών.

Δράσεις για παιδιά

  • Slack line (σχοινί ισορροπίας) by Vertical Zone (γυμναστήριο αναρρίχησης Κοζάνης)
  • Εργαστήριο χειροποίητων κοσμημάτων για παιδιά by Jo n’ Marilou 
  • Flow Arts εργαστήριο POI για παιδιά (Ο Βασίλης θα μας βοηθήσει να γνωρίσουμε από το σύγχρονο χορό του πυρός, μέχρι τις τέχνες του τσίρκου. Μη ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας ένα ζευγάρι κάλτσες).

Παράλληλες δράσεις

  • Μουσικές από το @vradiophono
  • Δίνουμε χρώμα στον πεζόδρομο με κιμωλίες 
  • Ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου και παιδικού βιβλίου.

 

Όσες και όσοι επιθυμείτε και έχετε τη δυνατότητα (χωρίς αυτό να είναι προϋπόθεση) μπορείτε να φέρετε σχολικά είδη (καινούργια και μεταχειρισμένα) για όλα τα παιδιά της πόλης που τα περιμένουν στην αρχή (και όχι μόνο) της νέας σχολικής χρονιάς!!!

Ενδεικτικά: σχολικές τσάντες, τετράδια, κασετίνες, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, χαρτί Α4, διορθωτικά, μπλοκ ζωγραφικής, ακουαρέλες, τέμπερες- κηρομπογιές, μαρκαδόρους- ξυλομπογιές, πινέλα, κόλλες (υγρές και στικ), πλαστελίνες, ψαλιδάκια, διαφάνειες κ.α

Σχεδιασμός αφίσας by Dr. Ad Creative Lab και το Γιώργο Τζέλο.

Πληροφορίες για τη δράση: 2461049799, infokoz@arsis.gr, m.me/Arsis.Kozanis.

Σας περιμένουμε για ένα όμορφο και ενεργό απόγευμα Κυριακής!!!

Ελεύθερη Είσοδος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.