Με χρυσό και ασημένιο οι Καστοριανές αθλήτριες στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας



Συνεχίζονται οι επιτυχίες των αθλητριών από την Καστοριά στην κωπηλασία, με υψηλές διακρίσεις, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών και Γυναικών (μέχρι 23 ετών) στο Χαζεβίνγκελ του Βελγίου, όπου η Ελλάδα κατέκτησε τρία χρυσά και ένα ασημένιο κερδίζοντας την 3η θέση στον πίνακα των μεταλλίων, ανάμεσα σε 24 χώρες.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν η Στέλλα Νάτσιουλα και η Δήμητρα Ελένη Κοντού κέρδισαν τη 1η θέση στο τελικό του διπλού τερματίζοντας σε 7:01.71. Είναι το δεύτερο χρυσό για τη Στέλλα Νάτσιουλα, του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, που αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στην κατηγορία Νεανίδων στο Βαρέζε, μαζί με την Σοφία Δαλίδου.

Δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο για την Ευαγγελία Αναστασιάδου στο σκιφ Ελ βαρών με χρόνο 7:59.68.Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, ήταν ασημένια και στο Ευρωπαϊκό ανδρών γυναικών τον Αύγουστο στο Μόναχο και χρυσή παγκόσμια πρωταθλήτρια στο αντίστοιχο Παγκόσμιο στο Βαρέζε.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς με ανακοίνωσή του, συγχαίρει τις δύο σπουδαίες αθλήτριές του και τους εύχεται “να έχουν πάντα υγεία και να σηκώνουν ψηλά την Ελληνική σημαία σε όλο τον κόσμο”.

Από το ertnews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.