ΑΕΠ Κοζάνης: Ανέτοιμη η ομάδα μας για επίσημο αγώνα λόγω α-προγραμματισμού της ΕΠΟ



Μόλις μια βδομάδα προπονήσεων, συμπλήρωσε η ΑΕΠ Κοζάνης.

Ο…α-προγραμματισμός της ΕΠΟ γενικά, μας υποχρεώνει να αγωνιστούμε την Τετάρτη 31 Αυγούστου στο θεσμό του Κυπέλλου.

Φυσικά και η ομάδα μας είναι ακόμα ανέτοιμη για επίσημο αγώνα, αλλά θα προσπαθήσει, με όποιες δυνάμεις έχει, να κάνει το καλύτερο.

Οι μεταγραφές επιτρέπονται μόλις από πρώτη Αυγούστου στο Ερασιτεχνικό (γιατι άραγε;), κανείς δεν ξέρει πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα, το να φέρει μια ομάδα αλλοδαπούς μη Ευρωπαίους, μοιάζει αδύνατον.

Αν μάλιστα μια ομαδα έχει για έδρα της μια …ξεχασμένη Επαρχία, το να ενισχύσει το δυναμικό της με Έλληνες παίκτες φαντάζει ανέφικτο.

Η ΑΕΠ Κοζάνης, προσπαθεί να αντισταθεί σε όλες αυτές τις αντιξοότητες, να δώσει ευκαιρίες σε παιδιά της περιοχής της ξέροντας βέβαια ότι οι επιλογές είναι περιορισμένες, αφού για χρόνια η Δυτική Μακεδονία δεν είχε μια ομάδα σε ανώτερη κατηγορία, τα νεαρά παιδιά φεύγουν για τις μεγάλες πόλεις και σπάνια κάποιος νεαρός να θέλει να μετακινηθεί από μεγαλούπολη σε Επαρχιακή ομάδα και δη στην Κοζάνη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.