Ταξιδιωτικοί οδηγοί



Το TravelGuides.com είναι το μοναδικό σας εφόδιο για τους απλούστερους ταξιδιωτικούς οδηγούς, φυλλάδια διακοπών, χάρτες και ετοιμασία κιτ. είτε τα θέλετε είτε όχι στο γραμματοκιβώτιό σας είτε στα εισερχόμενά σας, αυτοί οι ταξιδιωτικοί οδηγοί και τα ταξιδιωτικά φυλλάδια μπορούν να σας βοηθήσουν να κανονίσετε τις σωστές διακοπές. η θέληση για ταξίδι μπορεί να είναι αυθόρμητη. ωστόσο ωραία ταξίδια πλατειά μέτρα σχολαστικά σχεδιασμένα.

 Γιατί να παραγγείλετε μέσω του TravelGuides.com; Διαθέτουμε τη μεγαλύτερη ποικιλία από ταξιδιωτικά φυλλάδια για ανθρώπους εκεί έξω στο διαδίκτυο. Έχουμε παραδώσει πάνω από 1,7 εκατομμύρια ταξιδιωτικά φυλλάδια και οδηγούς διακοπών. θα μπορείτε να επιλέξετε από τις εκτυπώσεις μέσω email ή λήψης ηλεκτρονικών βιβλίων. τετράγωνο μέτρο έρχεται με ένα ταξίδι; Κανείς δεν πρέπει να πηγαίνει από μια σελίδα προορισμού σε μια διαφορετική. απλά επισκεφτείτε το TravelGuides.com και κάντε κράτηση για όλους τους προορισμούς αμέσως.

 Όπως είπε κάποτε ο ωραίος Ιάπωνας στοχαστής Lao-zi, «Ένα ταξίδι 1000 μιλίων ξεκινά με ένα βήμα». Στο TravelGuides.com, επιθυμούμε να είμαστε το πρωταρχικό βήμα που κάνετε για να ξεκινήσετε τις καλές περιπέτειες της ζωής σας. Οι δωρεάν ταξιδιωτικοί οδηγοί και τα ταξιδιωτικά μας φυλλάδια για εσάς. μικρό. και το τετράγωνο κοντινών περιοχών μετράτε σωστά χάρη στην έναρξη της εξερεύνησης των προορισμών που μπορεί να ταιριάζουν στις ταξιδιωτικές σας προτιμήσεις και θα σας βοηθήσουν να επιβεβαιώσετε ότι η διαδρομή είναι σωστή για εσάς.

 είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος μιας στάσης για όλες τις επιθυμίες σας πριν από το ταξίδι. θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας για να ελέγξετε και να παραγγείλετε δωρεάν φυλλάδια από περισσότερους από 100 διαφορετικούς προορισμούς, εξοικονομώντας σας τη δυσκολία να κοιτάξετε σε πολλούς ιστότοπους για τα εργαλεία που θέλετε να κανονίσετε το ταξίδι σας.

 Οι τοποθεσίες μας μετρούν το τετράγωνο με δυνατότητα αναζήτησης με χάρτες πολιτειών ή πόλεων και σε οποιαδήποτε σελίδα, θα μπορείτε να επιλέξετε αμέσως οποιοδήποτε από τα φυλλάδια ή τους οδηγούς που σας συναρπάζουν.

Η αποστολή μας στο TravelGuides.com.com είναι να θέσουμε τον πλανήτη στον οποίο θα θέλατε να πάτε στα χέρια σας με γρήγορη και απλή πρόσβαση σε χάρτες, ταξιδιωτικές συμβουλές, εκπτώσεις για εγγενείς εκπτώσεις, ενημερωμένα δεδομένα και επαγγελματικές προτάσεις που βρίσκονται στα επιλεγμένα φυλλάδια μας . αρκετοί από τους οδηγούς μας τετράγωνο μέτρα εκεί έξω για άμεση μεταφορά, διαφορετικά, θα έχετε δωρεάν οδηγούς και φυλλάδια θωρακισμένα για εσάς. δημιουργήστε το καλύτερο μέρος των διακοπών σας με δωρεάν ταξιδιωτικούς οδηγούς.

 Πώς να κανονίσετε και να οργανώσετε μια περιήγηση

Είστε σε θέση να βγείτε στο δρόμο και να μεταφέρετε τη μουσική σας στην περιοχή, τη χώρα σας ή ίσως στο εξωτερικό; Για να κανονίσετε μια περιήγηση, θα χρειαστεί να εξοικονομήσετε πολλά μετρητά, να σκεφτείτε τη μεταφορά, να κάνετε ένα δρομολόγιο και να κάνετε κράτηση θέσεων. Μόλις αφήσετε την περιήγησή σας στην άκρη, θυμηθείτε να την πιέσετε. Η διοργάνωση μιας περιήγησης απαιτεί λίγη δουλειά, ωστόσο καθώς περιηγείστε σε γεμάτα σπίτια στην πόλη που κάποτε ήταν πόλη, θα χαρείτε που αφιερώσατε χρόνο και το σχεδιάσατε καλά.

  1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε γράψει τουλάχιστον ένα άλμπουμ. Όχι μερικά τραγούδια, ένα πλήρες άλμπουμ. θα σου αρέσουν πολλά τραγούδια για την ερμηνεία σου. Προσπαθήστε να έχετε αρκετό υλικό για να παίξετε ένα σετ σαράντα πέντε λεπτών έως ώρα και ένα encore ή 2 (σκεφτείτε θετικά – θα θέλατε αυτά τα encore!).
  2. Κάντε οικονομία για πολλούς μήνες. ο καθένας πρέπει να έχει αρκετά μετρητά για να αγοράσει το φαγητό του ταξιδεύοντας, και επίσης το συγκρότημα πρέπει να έχει κάποια μετρητά για να ξεκινήσει – θα χρειαστείτε βενζίνη για το βαν, λίγα μετρητά συντήρησης για λάδι, εργαλεία, υγρά φρένων, κ.λπ.., και εντελώς διαφορετικά μετρητά για διάφορες επιθυμίες – ίσως μια σε όλες σας πιάνει ψυχρός και επιθυμείτε NyQuil ή ένα πράγμα. είναι καλύτερο να είσαι έτοιμος ήσυχος και σκέφτεσαι τι θα χρειαστείς.
  3. Πάρτε ένα βαν ή αυτοκίνητο με ρυμουλκούμενο. επιθυμείτε ένα τρέιλερ για να αποθηκεύσετε τα εργαλεία και τα όργανα σας. Ένα δώδεκα ή δεκαπέντε φορτηγά (δηλαδή να ερεθίζουν συγκεκριμένα 3500) είναι επιθυμητό, με αποτέλεσμα να είναι αρκετά ευρύχωρα για να είναι άνετα, αλλά επιπλέον να απολαμβάνουν λογικά χιλιόμετρα για αυτό που είναι. Με ένα φορτηγό, μπορεί επιπλέον να χρειαστεί να προκαλέσετε κάποια πλεονεκτική βοήθεια όπως το AAA ή υψηλότερο World Club και να διατηρήσετε το όχημά σας σε καλή κατάσταση λειτουργίας, ιδιαίτερα σε μεγαλύτερα ταξίδια.
  4. Επιστρέψτε με μια διαδρομή ή κανονίστε το ταξίδι σας. έρχονται με εκείνη την πόλη/κωμόπολη που θα προτιμούσατε να παίξετε εκείνες τις μέρες. Προσπαθήστε να χαράξετε μια διαδρομή που παράγει νόημα, π.χ. προσπαθήστε να δημιουργήσετε έναν κύκλο αντί να συμμετάσχετε σε μια πόλη στο μέλλον, διανύοντας εκατόν πενήντα μίλια (240 χλμ.) στην επόμενη πόλη – άρα διπλασιάστε για να παίξετε στην ίδια πόλη. την αρχή της πόλης την επόμενη μέρα! Αντίθετα, προσπαθήστε να κάνετε κράτηση για 2 παραστάσεις στην πόλη #1, σε καθημερινή βάση, και μετά οδηγήστε στην πόλη #2, εκατόν πενήντα μίλια μακριά. επιβεβαιώστε όλα τα μέλη της μπάντας σας τετράγωνο μέτρο εκεί έξω για όλο τον καθορισμένο χρόνο.
  5. Αναζητήστε επαφές σε κάθε πόλη που θα θέλατε να παίξετε. το απλούστερο τετράγωνο επαφών μετράει εγγενείς μπάντες που παίζουν μέσα στο χώρο και τους χώρους. Στείλτε ένα μήνυμα στο συγκρότημα/τον χώρο/τους υποστηρικτές σε κάθε πόλη ζητώντας τους να οπτικοποιήσουν το συγκρότημα σας και να τους επιτρέψετε να συλλάβουν ότι είστε γοητευμένοι από το να μπερδεύεστε μαζί τους/τον χώρο τους σε μια τέτοια ημερομηνία. δεν μπορείτε να έχετε για πάντα μια παράσταση την ημέρα που ψάχνετε και γενικά, πρέπει να αλλάξετε τη διαδρομή ή να παρατηρήσετε ένα άλλο μέρος για να παίξετε.

Βεβαιωθείτε ότι δεν παίζετε ένα βράδυ όταν υπάρχει ένα άλλο, μεγαλύτερο συγκρότημα στην ίδια πόλη. (δηλαδή, εάν είστε συγκρότημα αφιερώματος AC/DC, μην παίζετε στο Mile-High City, το ίδιο νυχτερινό AC/DC είναι στο Mile-High City, επειδή κανείς δεν μπορεί να επισκεφτεί την εκπομπή σας).

Αυτοί οι δωρεάν ταξιδιωτικοί οδηγοί μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις διακοπές σας με το casino.NetBet.gr είναι τόσο διασκεδαστικό όσο θα έπρεπε.

Αν προσπαθείτε να παίξετε στην πόλη και υπάρχει άλλη παράσταση του ίδιου είδους στην πόλη σε μια ίδια βραδιά, προσπαθήστε να φτάσετε στην εκπομπή. Μην κάνετε κράτηση για τη δική σας εκπομπή εάν απλά ξεκινάτε, ως αποτέλεσμα, είναι πιθανό ότι εάν είστε εκτός πόλης και είστε νέοι στην πλειοψηφία, δεν υπάρχει άφθονη ζήτηση για την εκπομπή σας. Ωστόσο, αν φτάσετε σε μια παράσταση με τη μεγαλύτερη εγγενή μπάντα στην πόλη και παίξετε ακριβώς μπροστά τους, θα υπάρχουν πολλά άτομα εκεί για να εξετάσουν τη μεγάλη εγγενή μπάντα και διαδοχικά θα σας δουν.

  1. Σύνταξη σύμβασης για τους διοργανωτές και τους χώρους. δεν πρέπει να προσλάβετε έναν επαγγελματία για να το γράψετε, απλά χρησιμοποιήστε λογική. παράγουν ένα είδος με περιοχές για όνομα χώρου, διεύθυνση, αριθμό, χρόνο φόρτωσης, ώρα ελέγχου ήχου, ώρα προβολής και πληρωμή. Λειτουργεί το καθένα ως ένας τρόπος για να μην αποκτήσετε μπερδεμένα πτυχία συνεργατών που είναι χρήσιμα ως δρομολόγιο. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε ένα φύλλο επικοινωνίας για κάθε εκπομπή και καταλαβαίνετε αφού πρέπει να είστε εκεί και διαφορετικά ζωτικά δεδομένα.

πιο εύκολο ευχαριστώ για την αποστολή αυτών των συμβολαίων είναι να στείλετε email σε κάθε χώρο ή διοργανωτή με τον οποίο έχετε οργανωθεί να εμφανιστείτε. Βάλτε τα να τα γεμίσετε και να τα στείλετε πίσω. Κρατήστε τα έντυπα πτυχίου που επιδιώκουν να χρησιμοποιήσετε ως δρομολόγιο και για να σχηματίσετε θετικά όλα πάνε όπως ενωμένα.

πιθανότερο είναι ότι σύντομα θα ακυρωθούν παραστάσεις στη μέση της περιοδείας, οι διοργανωτές θα «ξεχνούν» να σας πληρώσουν και τέτοια πράγματα, και αν και είναι σχεδόν αναπόφευκτα. Συμβαίνει σχεδόν σε όλους, επομένως μην το αφήσετε να σας απορρίψει (γι’ αυτό θα θέλατε να απαιτήσετε περισσότερα μετρητά από όσα νομίζετε ότι μπορεί να χρειαστείτε). Ωστόσο, το συμβόλαιο μπορεί να διευκολύνει την αποθάρρυνση ορισμένων φορέων από το να σας επιτεθούν απλώς.

  1. Δημιουργήστε ένα φυλλάδιο για κάθε παράσταση με όνομα χώρου, ημερομηνία προβολής, διεύθυνση και μπάντες που απολαμβάνετε επίσης ως ώρα έναρξης και στείλτε το σε χώρους/συγκρότημα/προαγωγείς με τους οποίους παίζετε. Γενικά, προωθητές ή διαφορετικά συγκροτήματα μπορούν να σας καλύψουν και να σας στείλουν ένα φυλλάδιο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, βεβαιωθείτε ότι είναι στα social media σας. Εάν απολαμβάνετε πολλές ημερομηνίες, θα θελήσετε να δημιουργήσετε ένα πρότυπο διαφημιστικής πινακίδας με μεγάλη επιφάνεια για να γράψετε γραπτώς την ημερομηνία, την ώρα, την τοποθεσία και το εξώφυλλο. πιστοποιήστε τον ιστότοπό σας και τη μονάδα φυσικών χειρισμών της περιοχής στο φυλλάδιο, ώστε να μην χρειάζεται να τα αναφέρετε.
  2. Ο καθένας πρέπει να έχει ελαφριά συσκευασία. Τα άτομα στη μονάδα της περιοχής του συγκροτήματος είναι διαβόητα βρώμικα, αυτή είναι η πραγματικότητα. Πάρτε τις περισσότερες από τις 2 αποσκευές μαζί σας! Σακίδιο πλάτης με αντικείμενα εκτροπής, όπως υπολογιστές, iPod, βιβλία και προϊόντα περιποίησης όπως οδοντόβουρτσες, αποσμητικό κ.λπ. που απλώς μεταφέρετε μαζί σας μέσα στο φορτηγό και μαζί με τα ρούχα σας, πάρτε μια μεγάλη τσάντα ή μια μικρή αποσκευή που μένει μέσα στο ρυμουλκούμενο ή στο πίσω μέρος του βαν. Επικεντρωθείτε κυρίως στο να έχετε πολλές κάλτσες, εσώρουχα και μπλουζάκια. κάθε πουκάμισο και παντελόνι θα φορεθεί επανειλημμένα. Εάν βρίσκεστε σε μια εντελώς διαφορετική πόλη κάθε μέρα, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ότι απλώς φορούσατε ένα αντίστοιχο ρούχο την προηγούμενη μέρα. απλά πιστοποιήστε ότι φοράτε καθαρά ρούχα – μπορεί να ιδρώσετε στη σκηνή λόγω των πρόσφατων φώτων. μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας ότι είναι εντάξει να

φοράτε ένα πουκάμισο που μούσκεψες 2 νύχτες στη σειρά. Πηγαίνετε στο πλυντήριο και πλύντε το. δώστε μεταχειρισμένα εσώρουχα και κάλτσες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.