Κίνηση ανθρωπιάς από τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης: «Στηρίζουμε τον μικρό Παναγιώτη – Τοποθετούμε κουμπαράδες στα καταστήματά μας»



Στηρίζουμε- Βοηθάμε τον μικρό Παναγιώτη – Τοποθετούμε κουμπαράδες στα καταστήματά μας!

Η αγορά, ο Εμπορικός Κόσμος αποτελεί ένα τμήμα της κοινωνίας μας και όποτε υπάρχει ένα κοινωνικό πρόβλημα είναι έτοιμη να συνεισφέρει!

Η οικογένεια του Παναγιώτη ζητάει οικονομική ενίσχυση για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις συνεχόμενες θεραπείες.

Καλούμε όλα τα μέλη μας να τοποθετήσουν κουμπαράδες στα καταστήματά τους, έτσι ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό αυτό.

Μπορείτε να προμηθευτείτε ή να παραγγείλετε τους ειδικούς κουμπαράδες από το κατάστημα GAITANAKI KOZANIS .

Επίσης οικονομική ενίσχυση μέσω τραπεζικής κατάθεσης:

Τραπεζα Πειραιως
IBAN: GR3901716140006614140428400
BIC: PIRBGRAA
Ταυρη Ελενη
Αιτιολογια:Δωρεά

Με τιμή το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κίνηση ανθρωπιάς από τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης: «Στηρίζουμε τον μικρό Παναγιώτη – Τοποθετούμε κουμπαράδες στα καταστήματά μας»

  1. Μπράβο στον εμπορικό σύλλογο κοζανης, μακάρι να τελειώσει η περιπέτεια όσο πιο σύντομα για αυτό το αγγελούδι . Ο καθένας μας να συμβάλει σε αυτήν την προσπάθεια με ότι μπορεί, γιατί μόνο αν βρεθείς σε αυτήν την θέση καταλαβαίνεις πόσο ανάγκη έχεις τον συνάνθρωπο σου, Δυστυχώς όμως σε αυτές της στιγμές βλέπεις πόσο μόνος είσαι γιατί ο νεοέλληνας πονάει όσο διαρκεί το άρθρο και μετά συνεχίζει την ζωουλα του αδιαφορώντας για τον διπλανό του . Δεν είναι ντροπή να καταθέσεις έστω και ένα ευρώ, ντροπή είναι να αγνοήσεις την συγκεκριμένη κίνηση .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.